Compatibiliteit Steenbok en Stier

Beide zijn veiligheidsbewust. Stier zal Steenbok's altijd waarderen praktische instelling, doorzettingsvermogen, realistische aanpak en ambitie. Beiden zijn conservatief, geduldig en bereid om verantwoordelijkheid te delen. Geen van beiden gelooft in oppervlakkige genoegens, dus het leven kan rechtvaardig zijn soms te serieus. Deze twee zijn een kei als het om alle zaken gaat monetaire , evenals romantische zorgen.
Het zal echt een geval zijn van twee geesten die als één werken wanneer een stier en een geit samenkomen.

Compatibiliteit Steenbok-Stier

Wat de Stier het meest van het leven wil, is tenslotte veilig zijn en veilig en zo comfortabel mogelijk in hun verblijfplaats. En de Steenbok streeft ernaar om zoveel mogelijk geld te verdienen en te ontvangen alle erkenning en beloningen die ze denken te verdienen. De prachtige geiten worden geacht altijd precies te weten hoeveel geld ze bezitten, tot aan de laatste cent, maar je moet niet vergeten dat het de stieren zijn, die het teken zijn van geld en bezittingen. Maar denk niet dat dat hen vrekels maakt wil veel buit, niet voor zichzelf, maar voor alle mooie bezittingen het kan kopen. Wanneer ze aan alle kanten omringd zijn door objecten die ze bezitten, zullen ze voel me veilig, geborgen en knus als een insect.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Steenbok Man
Compatibiliteit

Steenbok Man Compatibiliteit

Steenbok Man en
Stier Vrouw

Steenbok Vrouw
Compatibiliteit

Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Steenbok Vrouw en
Taurus Man