De relatie tussen een Schorpioen-vrouw en een Steenbok-man zou zeer compatibel zijn. Na verloop van tijd zou de relatie in perfecte harmonie groeien. Het Schorpioen-meisje met haar intense karakter zou de passie naar voren brengen die verborgen was in de Steenbok-man. Ze zou worden meegesleept door de toewijding en loyaliteit van de Steenbok-kerel. Er zou perfect zijn
begrip en elk soort meningsverschil zou in der minne worden opgelost en dus heerst hier verenigbaarheid en vrede. Dit is een krachtige combinatie van de seksen. Ze zijn geladen met veel energie wanneer ze samen zijn.

Compatibiliteit Schorpioen Vrouw-Steenbok Man

Beroemde Schorpioen-Steenbok-paren

&stier; Whoopi Goldberg en Ted Dawson

&stier; Jenny McCarthy en Jim Carrey

&stier; Suzanne Khan Roshan en Hrithik Roshan (Kan iemand de splitsing uitleggen...)

Compatibiliteit voor romantiek

Dit is een combinatie waar romantiek en passie niet ontbreken en daarom zou compatibiliteit op dit gebied overweldigend zijn. Ze zouden wederzijds geduldig zijn en samen staan ​​in tijden van beproevingen. Elk zou klaar zijn om zijn of haar leven te geven voor de partner. Maar machtsstrijd is hier gebruikelijk.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Schorpioen-vrouw en de Steenbok-man zijn ook goede vrienden voor het leven. Ze zijn loyaal en betrouwbaar en delen gemeenschappelijke interesses dat de geest van kameraadschap gewoon geweldig zou zijn. Ze kennen elkaar door en door en daarom zou vriendschap zeer verenigbaar zijn met deze combinatie. De Schorpioen-vrouw en de Steenbok-man maken ook goede vrienden voor het leven. Ze zijn loyaal en betrouwbaar en delen gemeenschappelijke interesses dat de geest van kameraadschap gewoon geweldig zou zijn. Ze kennen elkaar door en door en daarom zou vriendschap zeer verenigbaar zijn met deze combinatie.

Compatibiliteit voor huwelijk

De compatibiliteit voor het huwelijk zou ook erg goed zijn voor de combinatie van een Schorpioen-vrouwtje met een Steenbok-mannetje. Met veel passie en romantiek beladen vormen ze een geweldig begripvol stel voor het leven. Hoewel er af en toe problemen opduiken, lossen ze het in der minne op zonder de gevoelens van de ander te kwetsen. Hun toewijding aan het huwelijk zou rotsvast zijn.

Compatibiliteit voor seks

De compatibiliteit voor seks zou geweldig zijn tussen het Schorpioen-meisje en een Steenbok-kerel. Schorpioen met haar intense en erotische karakter is iemand die deze act naar de hogere regionen van het vak brengt. Het zou een geweldige combinatie zijn en er zou geen gebrek zijn aan entertainment en wederzijdse tevredenheid.

Het eindspel

Dit is een zeer goede compatibele combinatie die niet tot elke prijs mag eindigen. Maar als er dan verschillen in de relatie ontstaan ​​en de splitsing plaatsvindt, zal Schorpioen nooit meer een relatie aangaan en zou Steenbok op geen enkel moment geluk zien. Het duo moet ervoor zorgen dat ze bij elkaar blijven, wat er ook gebeurt in het leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10