Compatibiliteit met Schorpioen en Schorpioen

deze dubbele combinatie van emoties versterken sterke gevoelens, verlangens, emoties en passies die beide hebben. Dus met groot verlangen en doel hebben ze grote dingen kan bereiken. Zo niet, dan zijn gewelddadige botsingen waarschijnlijk is een aanraking van zowel de heilige als de duivel in deze combinatie of unie. Wanneer twee Schorpioenen samenkomen, slaan ze niet om de struik.
Op een betoverende avond zullen deze twee vreemden aan de overkant zijn het ene moment een drukke kamer en het volgende naar de dichtstbijzijnde slaapkamer, een wolk van stoom achter zich latend.

Compatibiliteit Schorpioen-Schorpioen

Ze hebben allebei extremen nodig van emotie, magische mysteries en onontkoombare intensiteit. De energie die ze uitstralen kan aan het zicht worden onttrokken, maar het zal onder de oppervlakte borrelen, klaar om op te wellen en elk moment opschudding te veroorzaken. Ze zullen beschermen elkaar zoals alleen vaste tekens kunnen doen, maar op het moment dat een van hen verraadt het vertrouwen van de ander, dan breekt de hel uit. Als ze eenmaal gekoppeld zijn, wordt de Schorpioen stel zal vastbesloten zijn om hun relatie bij elkaar te houden, het maakt niet uit welke calamiteit langskomt. Schorpioenen zijn sensationeel bijgelovig en beide kussende neven geloven in het lot. Dat zullen ze voelen dat ze voor elkaar bestemd waren en dat hun liefde in de sterren.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Schorpioen Man
Compatibiliteit

Schorpioen Man Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Schorpioen Man Met Schorpioen Vrouw Compatibiliteit