Hoewel de relatie tussen een Boogschutter-man en een Steenbok-vrouw aanvankelijk van een leien dakje lijkt te gaan, zou er na verloop van tijd commotie ontstaan. Ze zijn tegengesteld van aard en daarom zullen alleen compromissen en toewijding het duo helpen om in de relatie te overleven. De Boogschutterman is niet iemand voor toewijding en dit zou de
Het meisje van Steenbok voelt zich onzeker en hij zou haar sterke en extraverte karakter niet leuk vinden. Maar beide zijn vaardigheidsgericht in hun eigen werelden. Het optimisme van de Boogschutterman en het intellect van de Steenbokmeisjes vullen elkaar gewoon aan. Samen zouden ze ernaar streven om te genieten van de goede dingen in het leven. Meestal bestaat deze combinatie uit persoonlijkheden die tot verschillende klassen/leeftijden/culturen behoren.

Boogschutter Man-Steenbok Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Boogschutter-Steenbok-paren

• Frank Sinatra en Ava Gardner

• John Kennedy, Jr. en Carolyn Bessette Kennedy

Compatibiliteit voor romantiek

De compatibiliteit voor romantiek zou ontbreken tussen een Boogschutter-man en een Steenbok-vrouw in een relatie.

De reden hiervoor is dat beide andere belangrijke dingen te doen hebben in het leven. Hoewel Steenbok misschien wat romantiek in de relatie wil brengen, jaagt de Boogschutter het gewoon weg.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Boogschutter-mannetje en het Steenbok-vrouwtje zijn het meest compatibel wanneer ze als vrienden in het leven betrokken zijn. Beiden hebben veel gemeenschappelijke interesses dat ze bij elkaar blijven. Ze vinden het leuk om samen projecten en ondernemingen te doen en komen er succesvol uit dat hun kameraadschap er een is van een geweldige relatie.

Compatibiliteit voor huwelijk

De compatibiliteit voor het huwelijk tussen een Boogschutter-man en een Steenbok-meisje zou gewoon geweldig zijn. Maar dan moet de Boogschutter-man voldoende vrijheid krijgen voor zijn avontuur door zijn Steenbok-partner. Het huwelijk groeit of rijpt met het leven en dit is een huwelijk dat waarschijnlijk de tand des tijds zal overleven. Het duo weet wat ze van plan zijn en waar een compromis nodig is en daarom zou het gemakkelijker zijn. Ze weten waar ze samen naartoe gaan.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele affaire zijn tussen een Boogschutter-man en een Steenbok-vrouw. Hoewel Steenbok wat remmingen zou hebben en een beginneling is hier op dit gebied, beschouwt de Boogschutter-man het als een uitdaging en leert haar de nuances en kneepjes van het vak. Seks zou worden gezien als een manier van wederzijdse liefde en genegenheid die hen helpt om lang toegewijd te blijven.

Het eindspel

Normaal gesproken duurt deze relatie lang, maar als ze gezamenlijk besluiten uit elkaar te gaan, zouden ze wederzijds respect voor elkaar hebben. Zelfs na het spit zou er een betere samenwerking zijn bij het delen van gemeenschappelijke middelen. Het zou voor beiden een overwinning of een verlies zijn vanwege de scheiding.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10