Kanker Vrouw Met Steenbok Man Compatibiliteit

De Kreeft-vrouw en een Steenbok-man delen een grotere mate van compatibiliteit in het leven. De Steenbok-man zou veel praktisch zijn met het leven, wat het leven soms moeilijk maakt voor het Kreeft-meisje. Maar als ze hem dan kan dwingen zijn ware gevoelens voor haar te uiten, dan zou het leven gewoon te groot zijn voor dit duo. De Cap-man kan de emoties en gevoelens van de Kreeft-vrouw niet begrijpen.


Maar dit duo blijft gewoon door dik en dun bij elkaar in het leven. Samen bouwen ze een geweldig huis om zich heen en zijn vrij om iedereen die langskomt te verwelkomen.
Kanker Vrouw-Steenbok Man Compatibiliteit

Beroemd koppel Kreeft-Steenbok

• Pamela Anderson en Kid Rock

• Savannah Brinson en Lebron James

Compatibiliteit voor romantiek

De Kreeft-vrouw en haar Steenbok-partner delen een grotere compatibiliteit in romantiek.

Hij staat bekend om zijn mannelijke kracht en zij om haar vrouwelijke karakter en daarom komen romantiek en passie gemakkelijk voor dit duo. Bovendien is zij iemand die hem de heerschappij laat overnemen. Er zouden regelmatig romantische momenten in hun leven zijn. Maar dan blijven passies soms op een kleine schaal.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Kreeft-vrouw en een Steenbok-kerel maken geen vrienden in het leven. Dit komt omdat ze een romantische relatie delen die buiten het gebied van kameraadschap ligt. Er zou hier veel binding en afhankelijkheid bij komen kijken, zodat het duo allesbehalve goede vrienden in het leven kan worden genoemd.

Compatibiliteit voor huwelijk

Verenigbaarheid voor het huwelijk zou gewoon de beste zijn onder de dierenriem tussen een Kreeft-vrouw en een Steenbok-man. Beiden zijn conventioneel en hebben een serieuze gedachte over het huwelijk en de nasleep ervan. Voor hen geeft het huwelijk zekerheid, wederzijdse middelen en een grote rots om aan vast te houden door de beroering van het leven. Het gevoel van veiligheid dat dit duo in het huwelijk geniet, zou geweldig zijn. Hoewel het Kreeft-meisje haar eigen angsten over de toekomst heeft, kan de Cap-man haar geruststellen in het leven.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou niet zo'n compatibele aangelegenheid zijn tussen de Kreeftvrouw en haar Steenbok-partner. De Steenbok-man moet haar met veel plezier naar het bed lokken. Ze is hier niet zo mee bezig en neemt genoegen met iets minder eigenzinnigs. Het paar zou het grootste deel van de tijd meer op hun gemak zijn met knuffelen en voorspel dan de handeling zelf.

Het eindspel

Het einde van de relatie zou meer bepaald worden door de Kreeftvrouw. Maar dit paar blijft bij elkaar totdat hun kinderen veilig zijn in het leven. Soms komt het einde als het Kreeft-meisje haar interesse in seks en sensualiteit al lang heeft verloren en de Cap-man het zat was haar over te halen om met hem naar bed te gaan.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10