Kanker Man Met Waterman Vrouw Compatibiliteit

Er zou een betere compatibiliteit zijn tussen een Kreeft-man en een Waterman-vrouw, maar de vooruitzichten op lange termijn moeten in twijfel worden getrokken. De Caner-man is meer geïnteresseerd in veiligheid en toewijding, terwijl het Waterman-meisje alles gemakkelijk houdt. Hij heeft te veel emotionele gehechtheid nodig waar het Waterman-meisje niet aan zou voldoen.


Dit kan een positieve relatie zijn als beiden zijn of haar rol in de relatie duidelijk begrijpen. De Kreeft is aan huis gebonden, terwijl het Waterman-meisje intellectuele stimulatie zoekt. Hij zou de partner beschermen, terwijl zij brutaal genoeg zou zijn om namens hen beslissingen te nemen. Beiden zijn meer geïnteresseerd in een conventionele levensstijl en daarom is er lange tijd een betere compatibiliteit te zien in deze relatie.
Compatibiliteit Kanker Man-Waterman Vrouw

Beroemde Kreeft-Waterman-paren

• Nancy Davis en Ronald Reagan

• Robert Wagner en Natalie Wood

• Charles Lindbergh en Anne Morrow

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een grotere mate van compatibiliteit zijn als romantiek en passie ter discussie staan. Bij dit duo is er meer dan romantiek. Ze hebben de juiste soort band die de persoonlijke verbeelding te boven gaat en afkomstig is uit de hogere regionen van een emotioneel vlak.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Kreeft-mannetje en het Waterman-vrouwtje zijn geweldige compatibele vrienden voor het leven. Dit komt omdat er hier geen botsing van ego's is en ze zijn toegewijd aan het welzijn van de andere helft. Het zijn onbaatzuchtige persoonlijkheden en daarom stroomt kameraadschap hier gemakkelijk met dit duo.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Kreeft-man en een Waterman-vrouw delen lang een compatibel huwelijk. De verzorgende Kreeft houdt de relatie gaande terwijl het Waterman-meisje trouw blijft. Ze geloven in de instelling van het huwelijk. De Kreeft zorgt voor het huis en geeft zijn partner meer dan de nodige genegenheid en liefde. Het Waterman-meisje vindt precies de juiste partner die alles voor haar doet in de Kreeft-man. Maar voor de buitenwereld lijkt het onwaarschijnlijk dat de relatie lang zal duren.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou perfect passen bij dit paar. Het is een zeer soulvolle en heilige taak voor dit duo. Ze beschouwen het als een manier van perfecte binding en uitwisseling van zintuigen. Hun mentale en fysieke zelf versmelten gewoon in een perfecte gemeenschap.

Het eindspel

Het einde van de weg is waarschijnlijk niet te zien als ze allebei toegewijd zijn aan de relatie. Maar als een van hen de balans omverwerpt, is het einde van de weg. De Kreeft klaagt erover dat het Waterman-meisje geen goede vrouw voor het huis is, terwijl ze hem klaagt dat hij te aanhankelijk en poreus is in haar persoonlijke zaken.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10