Compatibiliteit met kanker en Steenbok

Kreeft Zonder goede communicatie zal deze relatie tussen Steenbok en Kreeft doodgaan. Dit zijn tegengestelde tekens in de dierenriem. Complementair en ook een competitieve relatie. Ambitieus en succes zijn de keynote. De gevoelige Kreeft zal zich gekwetst of verwaarloosd voelen.

Kreeft bewondert en profiteert van het gevoel van plicht en verantwoordelijkheid van Steenbok, maar Steenbok mist soms het gevoel, de warmte en liefdevolle zorg, die erg belangrijk is voor Kreeft. Hoewel ze astrologische tegenpolen zijn, hebben deze twee veel gemeen.


Compatibiliteit tussen kanker en Steenbok

Die prachtige oude geiten zijn geweldige traditionalisten, doordrenkt met een sterk gevoel voor geschiedenis. Compatibiliteit van Steenbok-Kreeft Er kunnen zelfs voor dit paar problemen zijn in het paradijs, als de Steenbok zo doordrenkt is van Victoriaanse moraal en normen dat ze zichzelf nooit kunnen laten gaan. Als deze gevoelige zwijnen willen dat hun relatie werkt, moeten ze hun eigen wederzijdse bewonderingsmaatschappij. Beiden hebben veel geruststelling nodig, anders kan de Kreeft zich ziek maken en zal de Steenbok een ongelooflijk minderwaardigheidscomplex ontwikkelen en een humeurige oude geit worden. Ze moeten allebei over hun onzekerheden praten.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Vrouw Steenbok

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

 Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Steenbok Man