Tweelingen liefdeswedstrijd

Als het op liefdesmatch aankomt, kan Gemini het goed vinden met hun mede-luchttekens en ook met de energetische vuurtekens waar ze hun vitaliteit en ijver voor het leven delen.

Als luchtteken zijn Gemini's uiterst rationeel, wat op het gebied van liefde en relatie zijn ups en downs heeft. Positief is dat ze zich niet gemakkelijk in emotionele diepten storten in een liefdesrelatie, en ze zijn hier behoorlijk veerkrachtig. Aan de negatieve kant moet worden gezegd dat ze behoorlijk impulsief zijn.

Tweelingen met Ram

Ram is praktisch, terwijl Tweelingen veel nadenkt. Alleen wederzijdse liefde en respect kunnen hen ver in het leven brengen.


Tweelingen met Stier

Stier zoekt stabiliteit, terwijl Tweelingen een extraverte persoon is die graag flirt. Hier zou geen attractie bij betrokken zijn.

Tweelingen met Tweelingen

Er zou veel plezier zijn in deze combinatie. De tweeling houdt elkaar actief bezig voor het leven.

Tweelingen met Kreeft

De levenslessen en waarden zijn voor beiden verschillend. Maar als ze allebei toegewijd zijn, kunnen ze samen reizen.

Tweelingen met Leeuw

Deze twee zijn complementaire tekens. Gemini geeft de voorkeur aan de backstage terwijl Leo verlangt naar de schijnwerpers. Als ze elkaar steunen, kan dit duo goed bewijzen.

Tweelingen met Maagd

Intellect verbindt deze twee. Tweelingen is een flirt en sociaal, terwijl Maagd toewijding nodig heeft en dit kan de relatie bederven.

Tweelingen met Weegschaal

Ze passen goed bij elkaar omdat het luchtige tekens zijn. Ze werken om harmonie in de relatie tot stand te brengen.

Tweelingen met Schorpioen

Er zouden problemen zijn in deze relatie omdat Tweelingen mysterieus is en Schorpioen een hekel heeft aan geheimen. Wederzijds vertrouwen ontgaat dit duo.

Tweelingen met Boogschutter

Samen vormen ze een geweldige combinatie. Intellectuele gesprekken, vrijheid en privacy binden hen gewoon.

Tweelingen met Steenbok

Hoewel de energieniveaus verschillend zijn met de Tweelingen die cool zijn en Steenbok bezig, trekken gemeenschappelijke interesses hen aan.

Tweelingen met Waterman

Er is hier een geweldige afstemming, want beide zijn luchtige tekens. Dit is een geweldige liefdesverbinding die lang duurt.

Tweelingen met Vissen

Beide zijn gebonden aan intellectuele idealen. Als er een compromis is, kunnen ze samen reizen.