Gemini Vrouw Met Vissen Man Compatibiliteit

Het niveau van compatibiliteit met dit paar zou slechts op een gemiddelde schaal zijn. Aanvankelijk zou er veel aantrekkingskracht zijn tussen de Gemini-vrouw en de Vissen-man, maar dan beginnen de dingen in het ergste geval te veranderen. Alleen compromissen kunnen de relatie ver weg brengen. De scherpe tong van de Tweeling doet meestal haar Vissen-partner pijn en hij zou de bewegingen van zijn flirtende partner niet kunnen begrijpen.
Maar dan zijn ze vriendelijk en praten ze graag over anderen, maar vergeten ze hun verschillen in het leven uit te praten.

Compatibiliteit Gemini Vrouw-Vissen Man

Beroemd Tweelingen-Vissen-paar

&stier; Martha en George Washington

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een romantische relatie zijn met dit duo, aangezien beiden avontuurlijk zijn en samen romantische uitstapjes zoeken. Ze houden van feesten en gezelligheid. Maar het niveau van de betrokken passie zou veel minder zijn.

Er zou veel communicatie zijn, terwijl fysieke en emotionele kanten meestal worden verwaarloosd. De Vissen-man zou zijn verwachtingsniveau op het romantische front moeten verlagen. De Gemini-vrouw is iemand die bereid is om met haar partner nieuwe tactieken op dit gebied te experimenteren.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Gemini-vrouw en de Vissen-man maken goede vrienden. Beiden doen geen pogingen om de ander te domineren. Gemini houdt van entertainen en de Vissen zou een geweldig publiek zijn om mee te gaan. Het duo is bedreven in een goed en zinvol gesprek dat hier ruimte zou zijn voor een geweldige vriendschap.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Gemini-vrouw en een Vissen-man maken een compatibel huwelijk. Beiden zijn geĆÆnteresseerd in gezelligheid en dit neemt ze gemakkelijk mee. Ze aarzelen niet om over geld, seks en andere gevoelige onderwerpen op de planeet te praten. Samen pakken ze taken aan en pakken ze problemen aan op een gemeenschappelijke basis. Met dit duo zou hier dus een stevige voet aan de grond zijn. Maar dan moet de Gemini-vrouw wat entertainment in de relatie brengen, omdat de Vissen-man anders een luie bankschroef zou zijn.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een betere mate van compatibiliteit in seks zijn voor dit paar. Beiden zijn meer betrokken bij het maken van sensuele gesprekken en andere gesprekken dat de fysieke handeling het laatst komt. Ze brengen het grootste deel van hun tijd in bed door met praten. Maar dan bindt het ze samen en verdrijft het alle negatieve energie van het toneel. En elke ontmoeting zou overweldigend zijn. Ze houden ervan om seks te hebben op de meest eigenzinnige tijd en de minst te doen plek. Het zou voor beiden een spannend avontuur zijn.

Het eindspel

Als de relatie zuur wordt, is het meestal de Gemini-vrouw die de relatie moet beƫindigen. Ze moet het initiatief nemen en dingen regelen. De Vissen-man wordt over het algemeen depressief en verliest het vertrouwen in het leven, hij zou niet eens vechten voor zijn wettelijke rechten.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10