Gemini Man Met Gemini Woman compatibiliteit

Een Tweeling-man en een Tweeling-vrouw passen goed bij elkaar in het leven. Maar dan zijn het een stel ondeugende kerels die wachten om grappen met anderen uit te halen. Aangezien beide bedreven zijn in communicatie, zou elk soort misverstand gemakkelijk kunnen worden opgelost door gesprekken en bemiddelingen. Er zou veel plezier en afwisseling zijn in deze combo.
Compatibiliteit Gemini Man-Gemini Vrouw

Beroemde Gemini-Gemini-paren

• Barbara en George Walker Bush

&stier; Shia La Boeuf en Carey Mulligan

Compatibiliteit voor romantiek

De Gemini-man en het Gemini-meisje zijn vol of romantiek, passie en avontuur als ze samen zijn.


Er waren af ​​en toe ups en downs in hun relatie, maar de passie zou intact blijven. Ieder trekt graag de aandacht van de ander door zijn of haar romantische bewegingen. Er zou hier geen plaats zijn voor onverenigbaarheid of verveling.

Compatibiliteit voor vriendschap

Met communicatie als hun sterkste punt maakt dit duo goede vrienden in het leven. Maar dan zouden er af en toe wrijvingen zijn door inmenging in elkaars territorium. Het zou een gebeurtenisloze relatie zijn om precies te zijn. Te veel praten bederft ook de bouillon!!

Compatibiliteit voor huwelijk

Hoewel het duo verenigbaar is in het huwelijk, zouden er af en toe wat hikken zijn. Hun rusteloze karakter en oppervlakkige gevoelens veroorzaken af en toe momenten van onverenigbaarheid. Als het wederzijds vertrouwen in het gedrang komt, zou de relatie in rep en roer komen. Financiën zouden een twistpunt zijn met dit paar. Als beide sterk zijn in hun liefde voor de ander, dan zou er gelukzaligheid zijn in deze combinatie.

Compatibiliteit voor seks

Dit Gemini-duo is compatibel als het gaat om seks. Het zou een kwikverschijnsel zijn voor beiden, geregeerd door de planeet Mercurius!!. Beiden zijn geweldig in voorspel en sensuele communicatie in deze act. Seks zou nooit saai zijn omdat ze verschillende manieren vinden om de andere helft te bevredigen.

Het eindspel

Als een Tweeling-man en een Tweeling-meisje in een relatie of huwelijk erachter komen dat het tijd is voor een splitsing, zou het voor beiden een moeilijke tijd zijn. Als de een serieus wil splitsen, vindt de ander toenadering. Ze zullen met elkaar overhoop liggen en alleen een derde partij hoeft in te grijpen om het duo tot een minnelijke schikking te brengen. Meestal komen ze terecht in adviescentra.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10