Gemini en Leo Compatibiliteit

Op mentaal en intellectueel niveau zijn het beide eens. Leo voelt zich het middelpunt van aantrekkingskracht maar voelt zich verwaarloosd als Tweelingen ergens anders opgaan. Leo's Het verlangen om de controle over te nemen kan de vrije geest van Gemini overweldigen. Als beide afspreken om elkaar zijn of haar eigen weg te laten gaan, dit kan een sprankeling zijn combinatie. Als een Leeuw en een Tweeling samenwerken, kunnen ze meer laten zien schitteren dan de diamant.

Met hun liefde voor lachen en leven hebben ze hebben veel gemeen en kunnen elkaar zelfs het een en ander leren glinsterende Tweelingen laten hun mooie leeuwen ontspannen en ze binnen beurt kan een beetje van hun eigen schoonheid naar de twinkelende tweeling overbrengen vrijgevigheid en heerlijke warmte.


Gemini en Leo Compatibiliteit

De Geminiaanse manier met woorden en de flair van de leeuw voor vergeving, zouden moeten kunnen lappen eventuele lekke banden in hun partnerschap. Er hangt een door en door theatrale sfeer aan deze alliantie en het idee van dit paar van een geweldige tijd is om door te brengen tijd in de bioscoop, en boek een doos voor het ballet, gevolgd door een fantastisch eten in een sjiek restaurant voordat je naar huis gaat voor geslachtsgemeenschap. Als ze eenmaal tussen de zijden lakens glijden, kan de Leeuw zo heerlijk zijn minnaar dat zelfs een tweeling voor woorden verloren zal gaan. Ze zullen genieten van de sensatie van versmelten in elkaars armen en de Geminian zal nog meer reageren hartelijker dan bij sommige andere tekens. Eenmaal uit bed blijven ze zo een zorgzaam stel en de kinderachtige charme van de Tweelingen zullen boeien dat grote Leo-hart.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man en Leo Woman

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Woman en Leo Man