Tweelingen en kankercompatibiliteit

Deze combinatie creëert een wederzijdse waardering voor alles wat verfijnd, artistiek, mooi, gezellig, interessant en informatief. Gemini houdt van communiceren, dus graag delen met Kreeft die dat op zijn beurt niet is verzadigd of compleet als ze alleen zijn. Gemini en Kreeft hebben zoveel in gebruikelijk dat er soms geen woorden nodig zijn.

Ze hebben allebei nodig om een ​​intellectuele band te voelen met hun minnaar, omdat geen van beide kan voor dwazen vallen.


Tweelingen en kankercompatibiliteit

De weelderige kanker manier van vrijen zal de tweeling echt transformeren, die zal verdrinken onder een heerlijke stortvloed van liefdesbrieven, passievolle gedichten en soms flarden van liedjes. In ruil daarvoor zal die Geminian snelle humor de Cancern aan het lachen houden en die plotselinge schommelingen van mercuriaanse gemoedstoestand, van onstuimige pompeusheid tot verrukkelijke romantiek in de tijd die het kost om te pingen, wil zorg ervoor dat de Venusiaanse valentijnskaart nooit afwijkt van het pad van ware liefde.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man  Compatibiliteit

Gemini Man en Kreeft Vrouw

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw en Kreeft Man