Gemini Man Met Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

De Gemini-man en de Boogschutter-vrouw lijken in eerste instantie compatibel met hun extraverte en vrijheidslievende persoonlijkheden. Maar na verloop van tijd voelt ze zich onzeker door zijn intellect. Zowel de Gemini-man als de Boogschutter-vrouw hebben een slecht temperament waardoor ze af en toe de hoorns op slot doen. Als tegengestelde tekens is er een gevoel van aantrekkingskracht tussen dit duo.
Hun extravert karakter zorgt ervoor dat ze zelden samen zijn, waardoor ze alle kansen op een confrontatie verbreken. Het Boogschuttermeisje is een van morele waarden, terwijl een Tweeling een bedrieger is die wacht om anderen voor een ritje te lokken. Dit zou af en toe onverenigbare problemen in de relatie met zich meebrengen. Maar dan vormen ze een gelukkig thuis voor kinderen, ouderen en familieleden in het gezin.

Gemini Man-Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Gemini-Boogschutter-paren

• Paul Bettany en Jennifer Connelly

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou af en toe wat romantiek zijn met dit duo in het leven. Hoewel Gemini zo romantisch is, kan hij dit niet zo gemakkelijk aan zijn Boogschutter-tegenhanger verkopen.

Ze aan de andere kant heeft een grote passie voor het leven en dit kan lang bij haar Gemini-partner blijven hangen.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Gemini-man en het Boogschuttermeisje maken goede vrienden voor het leven. Boogschuttervrouw is een vrouw die van avontuur houdt en houdt van buitenactiviteiten. Aan de andere kant houdt de Gemini-man er meer van om zich te mengen met de hogere regionen van de samenleving. Samen zorgen ze ervoor dat wederzijdse belangen worden behartigd. Ze houden ervan om lang bij elkaar te blijven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een betere compatibiliteit zijn in het huwelijk tussen een Tweeling-man en een Boogschutter-vrouw. Maar dan moeten ze allebei niet lang bij elkaar blijven. Het zijn sociale dieren en nemen vrienden en familieleden in hun leven op. Beiden zouden echter controle moeten hebben over hun financiƫle uitgaven, anders zouden ze failliet kunnen gaan. Het paar blijkt gemakkelijk te vergeven en te vergeten en daarom zou er geluk zijn in deze relatie.

Compatibiliteit voor seks

Er zou veel compatibiliteit in seks zijn voor dit paar. Voor de Boogschuttervrouw is seks een natuurlijk iets naast elke andere fysieke vorm van training. Gemini zou innovatie en variatie in deze act brengen. Ze vinden het heerlijk om dit zo vaak mogelijk te hebben. Ze experimenteerden met nieuwe stemmingen, nieuwe bewegingen, nieuwe plaatsen en nieuwe gadgets om hen daarbij te helpen.

Het eindspel

Als de Gemini-man en de Boogschuttervrouw besluiten uit elkaar te gaan, zou het gewoon een informeel afscheid zijn. Er zouden geen soorten confrontaties zijn. Ze zouden gewoon vrienden voor het leven blijven zonder wrok. Er worden geen tranen en geen pijnen gevonden.

www.findyourfate.com Beoordeling 7/10