Tweelingen en Ram compatibiliteit

Ram met Airy Gemini is aangenaam en beide zorgen voor een levendige sfeer, het leven is niet saai. Gemini's verstand kan overeenkomen met de vechtlust van de Ram. Beiden houden van afwisseling, actie, ontdekking en nieuwe dingen, dus ze zouden hun interesses moeten delen. Deze twee kunnen opschieten als een huis in brand, of ze nu verstrengeld zijn in amour of verdiept zijn in gearticuleerde argumenten.

Tweelingen houden van het aangeboren enthousiasme en de levendige geest van verrukkelijke Rammen, die op hun beurt weten dat ze zich nooit hoeven te vervelen als er een Tweeling in de buurt is. Compatibiliteit Ram-Tweelingen Omdat ze hun eigen merk van bounce en bonhomie hebben, denken buitenstaanders misschien dat deze opzet oppervlakkig is, maar de Mars-Ram en de Mercuriaanse Gemini weten beter.


Gemini-Aries Compatibility

Ze zijn erg goed voor elkaar en nemen elkaar een paar paaltjes naar beneden als ze denken dat het nodig is, maar op een leuke, niet op een vervelende manier. Soms echter, kan die kwikzilveren Tweeling-tong te royaal uithalen en zoiets sarcastisch zeggen dat het de wollige Ariaan woedend zal maken, waardoor hij of zij een dosis van dat tijdelijke humeur zal uitdelen, dat is hier het ene moment en het andere voorbij. om te flirten en als ze een amoureuze alliantie hebben gevormd, kunnen ze in een grote badkuip met heet water terechtkomen. dat is prima als ze zowel vluchtig als flirterig zijn, want ze zullen het hoofd kunnen bieden en het zijn zulke bevrijde minnaars dat ze zelfs een orgie of twee zouden kunnen organiseren. Maar als een van hen Venus in Stier heeft of de tweeling het teken van liefde heeft in aanhankelijke Kreeft, kan het moeilijk zijn om de relatie te laten voortduren.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man  Compatibiliteit

Gemini Man en Aries Woman

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Woman en Aries Man