Gemini en Scorpio-compatibiliteit

Tegenovergesteld zijn tekens en ook een stimulerende combinatie, de Tweeling en de Schorpioen afstoten en aantrekken. Tweelingen zijn op zichzelf staand, terwijl Schorpioen liefheeft vrijheid en onafhankelijkheid. Beiden zijn van nature drukke en actieve mensen, dus een onderlinge uitwisseling komt gemakkelijk voor hen. Deze twee zijn even tegengesteld als krijt en kaas.

Het is niet zozeer dat ze tegenpolen zijn ze hebben absoluut niets gemeen. Het leven zal een beetje rooskleuriger zijn als de tweeling Venus heeft in Stier of Kreeft. Geminis zijn de prachtige vlinders van de dierenriem, die willen wegvliegen in verschillende routebeschrijvingen elke vijf minuten, terwijl Scorpios dat niet echt is rusteloos.


Gemini en Scorpio-compatibiliteit

Gemini's doen het gewoon niet hebben de diepte waarnaar hun Scorpion-zwanen zoeken. En Scorpios niet hebben de intellectuele reikwijdte waar de tweeling dol op is. Geminis worden geregeerd door het machtige dwergkwik, gevleugelde boodschapper van de goden, die maakt ze rennen rond als demente derwisjen. Wanneer een Gemini-kerel valt een Schorpioen-vrouwtje, hij kan misschien ook voor zichzelf gelden als ze ook komt sterk. Toch zal hij met meer moeten komen dan alleen zijn gebruikelijke puckish geklets of hij ervoor wil zorgen dat dit meisje van hem houdt. Draai de rollen om en je zult je hoed moeten vasthouden.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man en Scorpio Woman

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Woman en Scorpio Man