Gemini Man Met Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Aanvankelijk zou er een grotere compatibiliteit zijn tussen een Gemini-man en een Schorpioen-vrouw, maar met de tijd beginnen verschillen vanuit het niets binnen te sluipen. Hun verschillen in aard en temperament zouden een grote belemmering zijn. Het intellect van de Gemini-man en de passie van de Schorpioen-vrouw drijven dit duo gewoon. Beiden leiden een gemaskerd leven. Elk zou een intrige zijn voor de ander en daarom ontgaat hen een compatibel leven.
Compatibiliteit Gemini Man-Schorpioen Vrouw

Beroemde Gemini-Schorpioen-paren

&stier; Prins Rainier en Grace Kelley

&stier; Laurence Olivier en Vivien Leigh

&stier; Johnny Depp en Winona Ryder

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou hier niet veel romantiek zijn met dit duo.


Maar dan is Gemini sensueel en kan Schorpioen hem tot hogere limieten brengen. Hoewel passie hier niet te vinden is, houden de emoties van de Schorpioen-dame de relatie levend en schoppend. De Gemini-man moet zich ervan bewust zijn dat Schorpioen-vrouw wraakzuchtig is en tot het uiterste zou gaan als ze zou dwalen of flirten met de andere dames in het blok.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Gemini-man en de Schorpioen-vrouw komen gewoon niet samen om een ​​geweldige vriendschap te vormen. Hoewel de Gemini-man vriendelijk en extravert is, vindt hij het gewoon moeilijk om met de Schorpioen-vrouw om te gaan, die geheimzinnig, schandalig en wraakzuchtig blijkt te zijn met het leven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou geen enkele mate van compatibiliteit zijn tussen een Gemini-man en een Schorpioen-vrouw. De reden hiervoor is dat er niet veel gemeenschappelijks zou zijn om ze samen te binden. De Gemini-man die bekend staat om het spelen van vuile trucs, zou worden gladgestreken door de Schorpioen-dame. Hij kan niet lang met haar rommelen. Het is meestal de Schorpioen-vrouw die de baas is in de relatie.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een betere compatibiliteit zijn als het gaat om seks tussen dit duo, maar als de Gemini-man ontrouw blijkt te zijn, zou de Schorpioen-vrouw er alles aan doen om seks met hem te vermijden. Als hij haar trouw is, zal ze hem waarschijnlijk met de best mogelijke huwelijksgeluk op aarde vermaken.

Het eindspel

Als de Gemini-man en de Schorpioen-vrouw de dag vrijgeven, zou dat een van de ergste rampen zijn die in hun leven zullen gebeuren. Er zouden harde woorden in de lucht zweven, verbale duels, rechtvaardigingen en allerlei soorten wraak. De ontstane rotzooi kan niet door beiden zo gemakkelijk worden opgeruimd. Gemini blijft meestal, maar hij geeft haar graag de genadeslag en dat zou ze op geen enkele manier accepteren, want wraak zit haar in het bloed.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10