Taurus Man Met Gemini Woman Compatibiliteit

Aanvankelijk zou er een goede aantrekkingskracht zijn tussen een Taurus-man en een Gemini-vrouw. De vooruitzichten op lange termijn hangen echter sterk af van de betrokken personen en hun inherente aard. De energie en het zelfvertrouwen van de Gemini-vrouw zouden geliefd zijn bij het mannetje van de Stier, maar hij moet ervoor zorgen dat hij haar de gewenste vrijheid geeft zonder hier te verstikken.
Beiden hebben de focus op hun persoonlijke leven en hun directe kringen. Hun leven zou sissend zijn als ze gefocust blijven op de relatie. Het Taurus-mannetje moet zorgen voor de huishoudelijke behoeften en zij voor de sociale behoeften van het huishouden.

Taurus Man-Tweeling Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Gemini-paren

&stier; Malcolm X en Betty Shabazz

&stier; Enrique Iglesias en Anna Kournikova

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek in deze combo te vinden zijn, maar de Gemini

vrouw zorgt ervoor dat ze door zijn materialistische daden genoeg romantiek uit de niet-zo-romantische stier haalt. Haar emotionele make-over fascineert het Taurus-mannetje gemakkelijk om toe te geven aan haar wensen en fantasieën. Het mannetje van de Stier is erg bezitterig, terwijl de Gemini-vrouw een sociale vogel is die in dit gebied soms de woede van haar partner kan oproepen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Deze twee zijn goede vrienden voor het leven omdat ze complimenten van elkaar zijn in hun interesses en verlangens. Het Gemini-meisje heeft goede ideeën en het Taurus-mannetje zorgt ervoor dat hij een praktische draai aan haar ideeën geeft. Ze delen graag hun tijd en plezier samen in een positieve sfeer.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het Taurus-mannetje en het Gemini-vrouwtje passen goed bij elkaar voor een goed huwelijk. Beiden zijn zeer toegewijd aan het instituut huwelijk. Ze doen er alles aan om een ​​stabiel huwelijk te creëren en genieten van hun samenzijn.

Compatibiliteit voor seks

Seks is iets dat dit koppel eeuwenlang intact houdt. Al het andere in het leven komt op de tweede plaats. Ze vinden troost wanneer ze in elkaars armen zijn en daarom is seks een geweldige manier om hun compatibiliteitsniveau in grotere mate te verbeteren.

Het eindspel

Een Taurus-man en een Gemini-vrouw blijven voor het leven bij elkaar zonder veel breuken. Maar het einde komt wanneer de Gemini-vrouw meer een verkwister wordt dan de Taurus-partner zich kan veroorloven of meer een sociale vogel wordt die de bezittelijke aard van de Taurus-partner beïnvloedt.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10