Compatibiliteit met Stier en Tweelingen

Tweelingen liefde voor constante verandering en afwisseling kan voor Stier die blijft graag zitten. Het zal een onmogelijke missie zijn als Taurus zou moeten probeer Tweelingen te bezitten. Maar er kunnen spanning en sensatie zijn als dat gebeurt Venus's ontmoeten elkaar niet in een hemelse knuffel. Deze twee hebben zo'n tegendeel concepten van hoe het leven zou moeten zijn, dat ze tijd en kunnen botsen weer tijd.

Stieren zijn vaste mensen, dus hebben ze een vaste substantie nodig hun bestaan. En omdat ze tot het aardse element behoren, zijn ze serieuze, sexy en sensuele onderwerpen, met een passie voor bezit. Geminis zijn luchtige individuen, moeten zich vrij voelen, niet gehinderd door de beperkingen die andere mensen proberen op te dringen.


Compatibiliteit met Stier en Tweelingen

Geminis worden geregeerd door ondeugende Mercurius, waardoor ze onstuitbaar ondeugend worden. Zelfs als dat zo is in hun eigen gedachten worden ze nooit oud. De Tauruanen worden gemakkelijk moe. Begrijp nu niet het verkeerde idee en denk dat alle taureans vermoeiend zijn, omdat het nergens vandaan komt. Stieren houden van lachen en dat zijn ze altijd een van de eersten in de rij voor een knie-up. Maar als een stier die houdt zijn haard en huis hoger in zijn schattingen dan het plaatselijke lido, dus er zullen bij elke beurt beproevingen en beproevingen zijn.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Taurus Man en Gemini Woman

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Stiervrouw en Gemini-man