Taurus Vrouw Met Gemini Man Compatibiliteit

Een Stier-vrouw en een Tweeling-man zijn niet veel compatibel voor het leven. De Taurus-vrouw verlangt naar stabiliteit, terwijl de Gemini-man ongeduldig en roekeloos is. De Gemini-man is flirterig en verpest de relatie verder. De Taurus-vrouw heeft geen avontuurlijke geest en toont niet expliciet haar passie. Daarom zijn aanpassingen moeilijk en gaat de relatie even snel stuk als hij begon.
Maar als de Taurus-vrouw een centraal punt heeft om vast te houden en de Gemini-man het leven kan afwisselen, dan kan dit duo de getijden van het leven overleven.

Taurus Vrouw-Gemini Man Compatibiliteit

Beroemd Stier-Gemini-paar

• Natasha Richardson en Liam Neeson

• Koningin Elizabeth II en prins Phillip

• Melania Trump en Donald Trump

• Carmen Electra en Prince

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek zijn bij deze combinatie van een Tweeling-man en een Stier-vrouw. De Gemini-man mist de praktische kant van romantiek in het leven. Maar zijn financiële positie kan indirect wat romantiek en gemoedstoestand in het Taurus-vrouwtje brengen. De onvoorspelbare aard van de Gemini-man en de mercurial-aard zouden de aardse Stier tot op zekere hoogte op deze toon stimuleren.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Stier-vrouw en een Tweeling-man maken goede vrienden in het leven. Gemini doet het grootste deel van de communicatie en leert haar over nieuwe dingen in het leven. Hij heeft ook de vaardigheden om het Taurus-meisje uit haar bank te trekken. Beide behouden ook hun eigen privacy en daarom zou het niet zo moeilijk zijn in deze combinatie.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er is een goede mate van compatibiliteit tussen een Tweeling-man en een Stier-vrouw als het gaat om het huwelijk. De Taurus-vrouw weet hoe ze de Gemini-man moet gebruiken. Het enige nadeel is dat de Gemini-man veel van het praten doet als een kletskous die de Taurus-vrouw soms kan irriteren.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou veel interessanter zijn in deze combinatie. De Gemini-man leert zijn Stier-tegenhanger de kneepjes van het spel, de verschillende erotische zones, de verschillende stemmingen, de verschillende houdingen en dergelijke. De Taurus-vrouw wordt hier gemakkelijk verleid door de Gemini-man in deze act.

Het eindspel

Als het even tegenzit, doet de Gemini-man er alles aan om het goed te maken. Het Taurus-vrouwtje zou echter koppig genoeg zijn om een ​​groot "nee" tegen hem te zeggen. Hij zou talloze excuses aanbieden, maar uiteindelijk heeft het Taurus-vrouwtje hier het laatste woord.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10