Tweelingen en Steenbok Compatibiliteit

Tweelingen kunnen de wijsheid en ervaring van Steenbok aanvullen, mits beide bereid zijn te communiceren. Soms moeten beide het eens of oneens zijn. Steenbok is stabiel en beheerst en Gemini houdt van verandering. Steenbok begrijpt niet altijd de zeer sterke, kwikzilveren manieren van Tweelingen. Hoewel ze heel verschillend zijn, kunnen ze elkaar verrijken met geschenken enz.

Vreemd genoeg is dit een relatie die om de verkeerde reden kan werken. Steenbokken kunnen echte workaholics zijn. Wat de Tweelingen betreft, het geeft hen een vergunning om door de stad te springen en een geweldige tijd te hebben zonder dat er vragen worden gesteld.


Gemini-Capricorn Compatibility

Ze zullen geen van beiden weten wat de ander aan het doen is, dus ze kunnen allebei woest ontrouw zijn, flirten en flirten overal en geen van beiden zullen wijzer zijn. De geiten zijn op een bepaalde manier prachtig. De tegenhoudende ringen van hun heerser, de voortreffelijke Saturnus, maken ze voorzichtig, voorzichtig en bedachtzaam. Sommigen van hen kunnen ook ongelooflijk conservatief zijn, met meer dan alleen een vleugje ouderwets. Tweelingen daarentegen zijn gewoonlijk een stap voor op alle anderen, altijd op zoek naar iets nieuws, veranderen hun kwikgeest door het gooien van een munt en rennen van steen naar steen langs de snelweg van het leven.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man en Steenbok Vrouw

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw en Steenbok Man