Tweelingen en Maagd compatibiliteit

Deze combinatie van een Tweeling en een Maagd is een stimulerende katalysator. Noch is overemotioneel, beide zijn praktisch in sociaal, mentaal of zakelijk belang, realistisch en sympathiek. Maagd zal niet meegaan met de menigte van Tweelingen van plannen of verstrooide ideeën. Maagd concentreert zich meer op één punt. Wanneer dit spraakzame tweetal elkaar voor het eerst ontmoet, kunnen ze zo diep gaan

in heerlijke gesprekken die ze gewoon met hun kaken kwispelen en vergeten zwaaien met andere delen van hun lichaam. Er zijn eenmaal acties gegeven een kans om luider te spreken dan woorden, hun liefdesleven zou kunnen zijn een van die geassorteerde assemblagelijnen.


Tweelingen en Maagd compatibiliteit

Hoewel Virgos dat wel zijn emotioneel minder aards dan Stieren en Steenbokken, kunnen ze nog steeds laten zien de tweeling een ding of twee en als ze de kinky karakters zijn dat sommigen Maagden kunnen zijn, dan zal de tweeling een zeer intrigerend intermezzo te wachten staan inderdaad. Gemotiveerd zijn door Mercurius kan betekenen dat deze beide waarschijnlijke minnaars zijn zullen het moeilijk vinden om hun emoties te uiten, omdat hun heerser maakt ze zijn zowel rationeel als analytisch. Zodat ze enigszins cerebraal kunnen delen geslacht, tenzij ze allebei Venus hebben, genesteld in sympathische tekens.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man en Virgo Woman

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Woman en Virgo Man