Tweelingen en Vissen Compatibiliteit

Deze combinatie heeft een groot verschil in uitzicht en natuur. Vissen is fantasierijk, dromerig en gevoelig en leeft door gevoelens, emoties, indruk en intuïtie. Gemini is logisch, feitelijk en mentaal Beide tekens zijn echter redelijk aanpasbaar en tolerant van de ideeën van andere mensen, dus hoewel ze het zelden zullen begrijpen elkaars drijvende kracht,

ze zullen het meestal accepteren. Gemini is praktisch, snel en efficiënt, terwijl Vissen vaak aarzelen of is irritant besluiteloos. er is veel pijn voor dit paar als ze er niet in proberen te zwemmen stijl.


Tweelingen en Vissen Compatibiliteit

Ze hebben meer nodig dan een kustwacht om ze te redden als de vis ronddrijft, geklopt door de golven en genietend van een waterige mijmering. Hoewel deze twee voelen een fatale fascinatie voor elkaar, ze vinden het moeilijk om te communiceren kunnen niet eens samen televisie kijken. De vis wordt verborgen achter een een hele handvol zakdoeken terwijl je naar een huilende soap kijkt, maar de tweeling wil naar muziek luisteren op een koptelefoon terwijl je een boek leest.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

TweelingenMan and Vissenvrouw

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Tweelingenvrouw en Vissenman