Gemini Man Met Vissen Vrouw Compatibiliteit

Er zou niet veel compatibiliteit zijn tussen een Gemini-man en een Vissen-vrouw in het leven. Dit komt omdat ze niets gemeen hebben en verschillende interesses en idealen hebben. Tweelingen zijn dol op constante verandering, terwijl Vissen langgekoesterde verlangens heeft. Gemini is niet emotioneel gebonden, terwijl de Vissen-dame dat wel is. Maar goed, maak dan goede vrienden in plaats van geliefden of partners.
Dit komt omdat ze graag praten en hun nieuwsgierigheid bindt hen samen. Ze houden van reizen en samen op avontuur gaan. Tweelingen met zijn vrolijke karakter zou helpen om de Vissen in een gelukkige staat te brengen.

Gemini Man-Vissen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Gemini-Vissen-paren

• Justin Long en Drew Barrymore

• Fabrizio Moretti en Drew Barrymore

• Donald en Ivana Trump

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een betere compatibiliteit zijn in romantiek tussen dit paar.

Romantiek zou meer uit bloemen, uitbundige feesten en een vleugje klasse bestaan in hun romantische uitstapjes. Maar dan is passie niet iets in het woordenboek van de Gemini-man. Dit verstoort het Vissen-meisje dat jarenlang veel passie in relaties heeft. Maar dan geeft een gebrek aan passie beide hun individuele vrijheid om hun persoonlijke interesses na te streven.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Gemini-man en de Vissen-vrouw maken goede vrienden in het leven. Ze voelen zich aangetrokken tot de nieuwsgierigheid van het leven en houden ervan om samen te reizen. Het zijn sociale zonnetekens en kunnen daarom gemakkelijk overweg met gemeenschappelijke vrienden. Ze praten graag veel over zichzelf en de wereld om hen heen. Beiden zijn tolerant ten opzichte van de ander om deze kameraadschap lang na te streven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou niet veel compatibiliteit zijn met dit duo als het om het huwelijk gaat. Maar dan kunnen ze het goed met elkaar vinden. Dit komt omdat ze sociaal zijn en veel gemeenschappelijke vrienden en familieleden vermaken. Het negatieve is dat beiden nooit klaar zijn om de verantwoordelijkheden van een huwelijk op zich te nemen. Tweelingen heeft een hekel aan details, terwijl Vissen graag dingen uitstelt tot het einde. Beiden staanook bekend om hun constante flirten en afdwalen. Dit kan problemen opleveren voor het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Hoewel er in eerste instantie een betere compatibiliteit in seks tussen dit duo zou zijn, vervaagt de rage met de tijd. Tweelingen is nieuwsgierig en houdt van veranderingen, terwijl het Vissen-meisje emotionele binding nodig heeft. Als de Gemini-man zijn aard goed kan maken, zou er lang compatibiliteit op dit front zijn.

Het eindspel

Als het met dit paar misgaat, zou Tweelingen aan het woord zijn, terwijl de Vissen het niet erg zouden vinden om hem toe te lichten. Maar dan zouden er geen harde momenten zijn tussen het duo. De splitsing zou vriendelijk zijn, het enige is dat de Vissen-dame het eindspel ook niet mag uitstellen.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10