Tweelingen en Boogschutter Compatibiliteit

Luchtige Tweelingen en vurige Boogschutter zal geïnteresseerd blijven in een mentaal of intellectueel niveau. Boogschutter heeft een gevoel van onafhankelijkheid, grote liefde voor vrijheid, beperkingen daarop zijn niet aanvaardbaar. Beide tekens zijn tegengesteld. Tweelingen en Boogschutter zijn niet demonstratief, hebben een immens tintje van liefde, snelle humor, vrijgevig en opgewekt.

Gemini mist concentratie en snelle beslissing die Boogschutter heeft. Beiden zijn in de mode, dol op de samenleving en heeft geen kans op scheiding. Deze twee zijn op tegenovergestelde uiteinden van de hemelse hemel, dus heb alles te bieden elkaar en vormen een zeer complementaire combinatie.


Tweelingen en Boogschutter Compatibiliteit

Er wordt gezegd dat de teken tegenover je bevat alles wat je verlangt en mist en dat is zeker waar voor dit paar. Tweelingen behoren tot het teken van de lagere geest, perfect voor het afhandelen van dagelijkse communicatie. Met Boogschutters, hun hersenen zijn echter verbreed tot een dieper en dieper pad, richting filosofie en soortgelijke onderwerpen. Deze boogschutters kunnen denken ver buiten de rijken van de Gemini en dat is de aanwijzing voor het succes van dit stel. Boogschutter kan die glibberige Tweelingen rechtop laten zitten en nemen Let op: de tweeling is er zo aan gewend om intellectueel de baas te zijn, en toch ze zouden heel graag een Boogschutter ontdekken die meer weet dan Zodra deze twee elkaar hebben ontmoet, gaan ze op een mentale reis samen ontdekken. Zelfs als ze maar vrienden zijn, wordt dit een huwelijk van geesten.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man Compatibiliteit

Gemini Man en Boogschutter Vrouw

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Gemini Vrouw Compatibiliteit

Tweelingenvrouw en Boogschutterman