Een Gemini-vrouw en een Boogschutter-man, hoewel niet veel compatibel voor het leven, kunnen meeslepen door hun pure gespreksvaardigheden. Hoewel hun emotionele niveaus verschillen, houden ze elkaar op mentale schaal in evenwicht. De flirtende Gemini slaat de Sag-man meestal af. Omdat ze tegengestelde tekens zijn, zullen ze waarschijnlijk elkaar aantrekken, maar dan zou hun niet-demonstrerende gedrag scheuren in de relatie veroorzaken. Socialiseren is een gemeenschappelijk onderwerp voor beiden om samen te blijven hangen.
Gemini Vrouw-Boogschutter Man Compatibiliteit

Beroemd Tweelingen-Boogschutterpaar

•Angelina Jolie en Brad Pitt

•Marilyn Monroe en Joe DiMaggio

•Isabella Rossellini en Martin Scorsese

•Gena Rowlands en John Cassavetes


Compatibiliteit voor romantiek

Er zou op romantisch vlak niet veel compatibiliteit zijn met dit duo. De Boogschutter-man is niet iemand met romantiek. Maar dan verlangt het Gemini-meisje er gewoon naar. Ze moet alle trucs en middelen uitproberen om de gepassioneerde aard van de Sag-man naar voren te brengen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Tweeling-vrouwtje en het Boogschutter-mannetje staan ​​er niet om bekend goede vrienden te maken. Boogschutter wil vrijheid en onafhankelijkheid en ook Gemini heeft een hekel aan allerlei soorten binnendringen. Daarom houden ze er allebei van om solo te gaan. Hoewel Gemini graag bevriend is met de Sag-man door haar gespreksvaardigheden, is de Boogschutter-man niet iemand die zich overgeeft aan haar grillen en fantasieën.

Compatibiliteit voor huwelijk

Hoewel het aanvankelijk allemaal rooskleurig zou zijn tussen een Gemini-vrouw en een Boogschutter-man in het huwelijk, met de tijd wordt het zuur. Ze zouden constant met elkaar overhoop liggen. Boogschutter wil dat ze te allen tijde geaard wordt, maar het Gemini-meisje is hier niet geschikt voor. Ze is niet aan huis gebonden of toegewijd aan een relatie. Hoewel de Sag-man verantwoordelijker zou zijn in het huwelijk, kan hij de dingen niet te lang alleen aan.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een grote mate van compatibiliteit zijn tussen dit duo als het op seks aankomt. Hier zou veel plezier en vreugde bij komen kijken. Het zou een plezierige daad zijn en elke ontmoeting zou overweldigend zijn. Ze houden ervan om seks te hebben op de meest eigenzinnige tijd en de minst te doen plek. Het zou voor beiden een spannend avontuur zijn.

Het eindspel

Als het voor het duo moeilijk wordt en ze het huwelijk willen afblazen, komt alles stil te liggen. Beiden nemen niet de verantwoordelijkheid om een ​​evenwichtig einde te hebben dat een hulpverlener of een derde persoon moet ingrijpen om de zaken op te lossen. Meestal gaat de Gemini gemakkelijk haar weg naar buiten en het is de Sag-man die aan de laatste streng zou blijven hangen.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10