Gemini Man Met Waterman Vrouw Compatibiliteit

De Tweeling-man en de Waterman-vrouw vormen een van de best compatibele paren onder de sterrenbeelden. Ze waarderen elkaar en praten graag over een breed scala aan onderwerpen. Ze houden van afwisseling en veranderingen in het leven. Ze maken goede vrienden als ze elkaar op een gemeenschappelijke mentale of intellectuele noot ontmoeten. Ze zijn altijd vol energie en kracht en blijken gelukkig te zijn als ze samen zijn.
Compatibiliteit Gemini Man-Waterman Vrouw

Beroemde Gemini-Waterman-paren

• Jean Paul Sartre en Simone De Beauvoir

• Johnny Depp en Kate Moss

• Johnny Depp en Vanessa Paradis

• Richard en Cosima von Bulow Wagner


Compatibiliteit voor romantiek

Er zou geen niveau van romantiek en passie zijn tussen een Tweeling-man en de Waterman-man. Hoewel de Gemini-man romantisch zou zijn, zou de Waterman-vrouw nuchter en praktisch zijn en niet gemakkelijk worden uitgelokt door zijn romantische bewegingen. Ze is meer gericht op praktische zaken en daarom kan de Gemini-man zijn romance ook niet faken.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Tweeling-man en de Waterman-vrouw maken goede vrienden in het leven. Tweelingen zijn dol op gezelligheid en het Waterman-vrouwtje is een extraverte persoon met een universele aantrekkingskracht. Daarom zou het voor hen gemakkelijk zijn om vriendschap te sluiten met veel wederzijdse interesses en gemeenschappelijke bezigheden.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een betere compatibiliteit zijn tussen een Tweeling-man en een Waterman-vrouw, aangezien beide een afstandelijke kijk op het leven hebben. Daarom zou er in dit huishouden harmonie heersen. Ze bemoeien zich niet te veel met de persoonlijke zaken van de ander en daarom zouden kloven en botsingen met dit duo minimaal zijn. Beide zouden praktisch, rechttoe rechtaan en zakelijk ingesteld zijn en daarom zou het gemakkelijk zijn.

Compatibiliteit voor seks

Als het op seks aankomt, is er de minste mate van compatibiliteit met dit paar. Beiden zijn niet erg geïnteresseerd in de act en vertrouwen op gadgets om hun libido en prestaties te verbeteren. Dit is iets dat het duo het minst stoort, omdat ze meer bezig zijn met andere zaken. Fysieke en sensuele bewegingen bevredigen hen niet veel.

Het eindspel

Als een Tweeling-man en een Waterman-vrouw besluiten uit elkaar te gaan, zou er een wedstrijd zijn wie er als eerste uitgaat. Beiden zijn niet erg geïnteresseerd in wederzijdse materiële hulpbronnen. Ieder gaat zijn eigen weg en het einde heeft geen enkele invloed op hun fysieke en mentale samenstelling.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10