Een Tweeling-vrouw en een Waterman-man maken compatibele partners in het leven. Beiden zijn intellectuelen, zoeken het avontuur op, houden van verandering en houden zich niet aan plannen. Ze begrijpen de behoeften en gevoelens van de andere helft zonder veel moeite. Samen vormen ze een happy-go-lucky combinatie. Beide blijken extravert te zijn en hebben zoveel taken in het leven te vervullen dat ze nauwelijks lang in elkaars gezelschap blijven.
Compatibiliteit Gemini Vrouw-Waterman Man

Beroemd Gemini-Waterman-paar

&stier; Heidi Klum en Zeehond

&stier; Dixie Carter en Hal Holbrook

&stier; Ida en William McKinley

Compatibiliteit voor romantiek

Waterman-mannen staan bekend als de meest sexy mannen onder de dierenriem.


Daarom zullen ze het Gemini-meisje zeker elektriseren. Omdat ze een flirt is, brengt het Gemini-meisje meer kansen op romantiek in het leven. Ook voor dit duo staat veel passie op de kaart. De Waterman-man moet heel hard werken om het Gemini-meisje onder zijn harnas te houden, anders kan ze ronddwalen.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Gemini-vrouw en de Waterman-man zijn goede vrienden voor het leven. Hoewel de Waterman-man niet veel vrienden heeft, zou het Gemini-meisje dienen als een uitstekende metgezel en zielsvriend. Ze zou meer zin in zijn leven kunnen brengen.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het Gemini-vrouwtje en het Waterman-mannetje vormen een compatibel huwelijk, hoewel ze verschillende interesses hebben, gescheiden blijven en hun eigen privéwereld hebben. Het non-stop avontuur van Tweelingen en de intelligentie van Aquarius brengen ze soms samen, ondanks tegenslagen. Ze hebben gemeenschappelijke vrienden die zich dan binden. Betere communicatie zou hier de sleutel zijn om te overleven en de Gemini doet er veel van. De Waterman-man zorgt ervoor dat ze op de goede weg zijn.

Compatibiliteit voor seks

Het seksleven tussen een Tweeling-vrouw en een Waterman-man zou compatibel zijn. Ze gebruiken alle verbeteringsgadgets om hun seksleven te verbeteren. Beiden kunnen het goed met elkaar vinden in seks en zijn bereid alles te doen om de ander tevreden te stellen. Hoewel de frequentie minder zou zijn, zou de act voor beiden veel opwindender zijn.

Het eindspel

Als het einde van de relatie nabij is, zou de Waterman-man verrast worden terwijl het Gemini-meisje haar tas al had gepakt. Er zouden geen harde gevoelens zijn als de scheiding komt. De extraverte Tweeling neemt het einde gemakkelijk, terwijl het de Waterman-man zou zijn die veel zou kunnen lijden door gebrek aan gezelschap.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10