Stier Man Met Kanker Vrouw Compatibiliteit

Een Stier-man en een Kreeft-vrouw maken een compatibele relatie. Beiden zijn erg emotioneel, sentimenteel en veiligheidsbewust dat het hier gemakkelijk zou zijn. De Kreeftvrouw zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis en hij zou de broodnodige veiligheid voor het huishouden bieden. Beide zijn gezinsgericht en zorgen ervoor dat het een soort toevluchtsoord is.
Als een van hen echter onverantwoordelijk wordt en risico's neemt, ontstaan ​​er thuis woedeaanvallen. Beiden zijn meer gericht op een gelukkig en tevreden leven en wagen zich niet op onbekend terrein. Ze houden ervan om dingen op te potten en vast te houden aan eeuwenoude tradities en gebruiken.

Taurus Man-Kanker Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Kanker-paren

• Fred Astaire and Ginger Rogers

• Jack Nicholson and Angelica Houston

• Anthony Quinn and Katherine DeMille

• Jack Klugman and Brett Somers

• George Michael and Linda Ronstadt

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel een Stier-man en een Kreeft-vrouw zeer toegewijd en begripvol zijn, zou er geen expliciete show van romantiek en passie zijn. Bescherming en veiligheid is het sleutelwoord in deze relatie en daarom vinden ze geen tijd voor romantiek en zingen rond de bomen. Passie is iets dat hier niet uiterlijk wordt getoond.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Stier-mannetje en een Kreeft-vrouwtje worden gemakkelijk vrienden, maar het zou niet lang genoeg overleven. Er zouden wat misverstanden zijn omdat ze te veel inbreuk maken op de privacy van de ander. De een eist van de ander en daardoor zou de kameraadschap die nodig is voor een langdurige vriendschap hier verloren gaan.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Taurus-man en de Kreeft-vrouw vormen een compatibel huwelijk. Hun leven draait om hun partners, kinderen en hun directe familieleden en hun veiligheid voor de lange termijn. Er zouden niet veel hindernissen en haperingen op de weg komen en dit zou een meer voorspelbare relatie zijn die compatibel genoeg is.

Compatibiliteit voor seks

Seks en fysieke binding zijn voor dit duo veel voedsel en water. Ze hebben een sterke fysieke aantrekkingskracht. Ze hebben hier specifieke connecties, houdingen en voorspelen waarvan er niet veel zou worden afgedwaald.

Het eindspel

Als er dingen misgaan in deze combinatie, zouden er veel tranen en emoties worden vergoten. Elk zou het onzekere gevoel hebben over de financiën en de splitsing van het gezin. Hoewel ze hun eigen weg zouden kunnen gaan, zou er een gemeenschappelijke basis zijn die hen bij elkaar houdt, namelijk kinderen of financiën.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10