Compatibiliteit met Stier en Kanker

Ze hebben veel gemeen: gevoelens, emoties en genegenheid zijn belangrijk voor beide. Stier waardeert de aandacht en bescherming die kanker biedt geniet van geven. Beide zijn conservatief, conflict kan worden veroorzaakt door extremisme of uiteenlopende belangen. Gezond verstand en logische discussies zijn het beste tegengif wanneer er zich te veel emoties ontwikkelen.

Zij zijn zo sensueel dat het sensationeel is en ze zullen het beste in elk naar boven halen andere op allerlei prachtige manieren. En alsof dat nog niet genoeg was om ze voor altijd te laten glimlachen, zoeken ze allebei zekerheid en veiligheid van het rijke tapijtwerk van het leven.


Compatibiliteit met Stier en Kanker

Niet verrassend, beide tekens hebben een liefdesrelatie met hun buik. Die mooi stieren zijn gepassioneerde en bezitterige minnaars, dus ze konden niet beter worden dan bij een liefkozende krab, want die snoezige kreeftachtigen verlangen ernaar worden verzorgd en bezeten door hun partner in hartstocht. Ze zullen niet kreunen en kreunen als hun stier hen vraagt ​​waar ze heen gaan, want dat is zo het is onwaarschijnlijk dat een van beide ergens heen gaat zonder de ander. Met geen fouten, dit paar zal voor het leven aan elkaar vastklampen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Stierman en Kreeftvrouw

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Taurus Woman en Cancer Man