Stier Vrouw Met Kanker Man Compatibiliteit

Er zou een langdurige relatie zijn tussen een Stier-vrouw en een Kreeft-man. De Stiervrouw geeft de relatie warmte en hij op zijn beurt zijn medeleven en loyaliteit aan de relatie. Beiden zijn meer gericht op een eenvoudige levensstijl en daarom zouden hier geen grote zorgen zijn. Ze hebben gemeenschappelijke doelen gericht op huis en de veiligheid ervan.
De te grote interesse van de Taurus-vrouw in geldelijke voordelen zou deze relatie ook voor het ergste verpesten.

Taurus Vrouw-Kanker Man Compatibiliteit

Beroemd Stier-Kanker-paar

&stier; Penelope Cruz en Tom Cruise

&stier; Anne Boleyn en Henry VIII

&stier; Barbara Streisand en James Brolin

Compatibiliteit voor romantiek

De Stier-vrouw en een Kreeft-man passen beter bij elkaar in het leven.

Hier zou veel warmte en gezelligheid bij komen kijken. De Taurus-vrouw biedt een goede huiselijke sfeer waar de Kreeft-man van kan genieten. Het zou een leven vol genegenheid zijn en niet veel romantiek of passie zoals wij het noemen.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Stiervrouw en de Kreeftman maken goede vrienden. De onzekere gevoelens van angst van het Kreeft-mannetje zouden worden afgeweerd door het huiswerk van de stabiele Stier. Ze zou de praktische van de twee in het leven zijn. Hij op zijn beurt beantwoordt door zijn emotionele up-holding naar haar toe.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een grotere mate van compatibiliteit zijn die nodig is voor een gelukkig huwelijk tussen een Stier-vrouwtje en een Kreeft-mannetje. Beiden zijn meer naar huis gericht en daarom is dit een uitstekende unie. Het Kreeft-mannetje zou de Taurus-vrouw van de financiƫn en emotionele behoeften voorzien om haar huis te bouwen. Er zou geen dwaling zijn. Beiden haasten zich niet en nemen het leven zoals het komt met een prettige instelling.

Compatibiliteit voor seks

Zowel de Stier-vrouw als de Kreeft-man zijn zeer compatibel in hun seksuele leven, omdat beide elkaar aanvullen op fysiek en sensueel niveau. Seks zou een deel van hun leven zijn net als elke andere materiƫle behoefte en zou door beide volledig worden bevredigd. Ze houden ervan om samen te knuffelen en elkaar te omhelzen en veel voorspel zou ook een onderdeel zijn van hun dagelijkse sensuele menu.

Het eindspel

Het Taurus-vrouwtje en een Kreeft-mannetje blijven voor altijd bij elkaar, wat er ook gebeurt. Maar als de relatie moet eindigen, dan zou dat voor beiden heel verdrietig zijn. Beiden verlangen naar stabiliteit en daarom zou het verbreken van de relatie een hel voor hen zijn. Zelfs als ze uit elkaar gaan, zorgen ze ervoor dat ze verbonden blijven en liefdevol en aardig voor elkaar zijn tot het einde van hun leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10