Kanker Man met Vissen Vrouw Compatibiliteit

Er zou voldoende compatibiliteit zijn tussen een Kreeft-man en een Vissen-vrouw in het leven. De Kreeft-man koestert en verzorgt het Vissen-meisje dat hem op zijn beurt zou opwinden door haar geweldige charmes. Dit zou een romantische combinatie zijn. Er zou veel betrokkenheid en begrip zijn bij dit duo. Ze delen een geweldige chemie in het leven.


Hier speelt het duo hun genderrollen onderscheidend. Vissen zou een geweldige adviseur zijn voor de Kreeft en hij zou haar innerlijke zenuwen kunnen kalmeren. Een goede combinatie zonder veel haperingen en belemmeringen in het leven.
Kanker Man-Vissen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde kanker-vissen koppels

&stier; Michael Todd en Liz Taylor

&stier; Janusz Kaminski en Holly Hunter

Compatibiliteit voor romantiek

Het Kreeft-mannetje en het Vissen-vrouwtje vertonen een grote compatibiliteit in romantiek en passie.

Dit zou een zeer soepele relatie zijn. Ze zouden veel ontspannen en comfortabel in elkaars armen zijn. Omdat ze samen watertekens zijn, genieten ze van veel romantiek, terwijl passie niet in grotere mate zou worden gevonden.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Kreeft-man en het Vissen-meisje delen een grotere compatibiliteit in vriendschap. Er zou veel warmte, loyaliteit en vertrouwelijkheid zijn met dit duo dat hard nodig was om vriendschap te laten gedijen. Ze vertrouwen elkaar en zijn intiem genoeg om vriendschap te laten groeien. Het duo vindt het gemakkelijker om hun geheimen met hun partner te delen zonder veel aarzeling of angst.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Kreeft-man en de Vissen-vrouw sluiten een verenigbaar huwelijk voor het leven. Maar dan moet het Vissen-meisje er een punt van maken om zich te concentreren op thuis en zijn behoeften en moet het niet alleen aan de Kreeft-man overlaten om voor te zorgen. De Kreeft-fellow is goed in het beheren van de huishoudelijke taken en het toewijzen van werken aan het Vissen-meisje. Er zou dus een soepele werking van deze relatie zijn. Het Vissen-vrouwtje kan gewoon ontspannen terwijl hij de heerschappij van het huis overneemt.

Compatibiliteit voor seks

Het Vissen-vrouwtje en het Kreeft-mannetje delen een grotere compatibiliteit als het op seks aankomt. De Kreeft-man die sensueel en neurotisch is, maakt het een plezierige daad. Er zou veel voldoening en troost zijn voor het duo. Het gevoel van angst en afwijzing van de Kreeft-man zou worden ingehaald door het liefhebbende en knuffelende Vissen-meisje dat seks de beste zou zijn onder de dierenriem hier met dit paar.

Het eindspel

Als de Kreeft-man en de Vissen-vrouw elkaar gewoon niet kunnen uitstaan, neemt de Kreeft-man een stevig standpunt in. Hij zou de voor- en nadelen van de relatie uitleggen en afscheid nemen van de Vissen-vrouw. Meestal is bekend dat Kreeftmannen zich vastklampen aan het verleden. Maar hier zou hij het Vissen-meisje loslaten zonder veel plezier.

www.findyourfate.com Rating 7/10