Compatibiliteit met kanker en vissen

Het ene moment zullen ze dat doen elkaar aanbiddend aankijken en de volgende keer zullen ze zweven op naar wolk negen en misschien komen ze nooit meer naar beneden. Dus als het niet moet wees een geval van blinden die de blinden leiden naar wie weet wat vreemd en stille zeeën, anders moet een van deze partners praktisch zijn het leven kon aan hen voorbijgaan.

Omdat ze hun hele bestaan ​​in een waterrijke omgeving doorbrengen wonderland van hun eigen land en komen nooit voor lucht.


Compatibiliteit met kanker en vissen

De fantasiefactor van de vis is fantastisch hoog en die betoverende krabben kunnen komen met een paar eigen dagdromen, wanneer deze twee op pad gaan samen kunnen ze de indruk wekken dat er een huwelijk is gesloten in de hemel, terwijl het eigenlijk voor beiden een hel op aarde is. In plaats daarvan door het toe te geven, zullen ze zichzelf misleiden en bedriegen. De Vissen zullen net doen alsof er niets aan de hand is, maar clandestiene zaken zullen doen en de Kreeft zal zich vastklampen als een grimmige dood, in de hoop dat plotseling alles zal terugkeren zoals het ooit was. Ze zullen allebei een Fool's Paradise.Een andere valkuil van dit partnerschap is dat als als het mis gaat, kunnen ze allebei hun verdriet verdrinken in drankjes en zelfs drugs.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Vissen Vrouw

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

 Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Vissen Man