Kanker Vrouw Met Vissen Man Compatibiliteit

De Kreeft-vrouw en de Vissen-man vormen een geweldige combinatie die compatibel is, omdat beide emotionele karakters zijn. De Vissen-man maakt de Kreeft-vrouw veilig in het leven. Zij op haar beurt geeft hem veel belang in haar leven. Ze maken een romantische en mooie relatie. Beide zijn waterige tekens, vandaar dat emoties diep naar binnen gaan. Er zou een grote band zijn die hen bindt. Het enige negatieve is dat beiden uit hun dromerige wereld moeten komen en in de realiteit moeten leven.


Kanker Vrouw-Vissen Man Compatibiliteit

Beroemd koppel Kreeft-Vissen

&stier; Georges Sand en Chopin

&stier; Courtney Love en Kurt Cobain

&stier; June Carter Cash en Johnny Cash

&stier; Carly Simon en James Taylor

Compatibiliteit voor romantiek

Een Kreeft-vrouw deelt een betere compatibiliteit in romantiek en passie met haar Vissen-man. Ze genieten gewoon van elk moment dat ze samen zijn. Beiden wijken niet af van hun relatie en daarom blijft de intimiteit intact. Maar het blijkt dat de Kreeftvrouw meer van de keuken houdt dan van de slaapkamer dat romantische verplichtingen zo nu en dan op een laag pitje kunnen worden gezet.

Compatibiliteit voor vriendschap

De compatibiliteit voor vriendschap tussen een Kreeft-vrouw en een Vissen-man zou precies het juiste zijn dat nodig is. Beiden zijn vriendelijk, bereid om naar de ander te luisteren en de ander een helpende hand te bieden in tijden van nood. Hun zorgzame karakter komt af en toe naar voren, loyaliteit is het beste in deze combinatie dat kameraadschap op zijn hoogtepunt zou zijn met dit paar.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Kreeft-vrouw deelt een compatibel huwelijksleven met een Vissen-man. Maar dan zouden ze in het leven geen enkele verslaving moeten hebben. Anders wordt het beheer van financiële middelen een grote doorn in het oog voor het duo. Kreeftvrouw zou meer geïnteresseerd zijn in een toegewijd huwelijk, terwijl de Vissen-man dit probleem gewoon ontwijkt. Hij zou geïnteresseerd zijn in meer dan één partner in het leven en is niet erg serieus over trouwen. Daarom zou hier wederzijds vertrouwen en loyaliteit nodig zijn. Als de eerste haperingen worden overwonnen, wordt de relatie rotsvast.

Compatibiliteit voor seks

De Kreeftvrouw en haar Vissen-tegenhanger delen veel compatibiliteit als het gaat om seks. Het zou voor beiden veel meer zijn dan een fysieke handeling. Ze hebben veel voorspel en sensuele momenten samen. Ze houden ervan om de ander zoveel mogelijk te behagen en tevreden te stellen.

Het eindspel

Dit is een relatie die het betrokken duo niet graag wil beëindigen. Maar als het mis gaat, gaat de Vissen-man gewoon op een dag weg en beweegt met het tij mee. De Kreeft-vrouw daarentegen heeft veel tijd nodig om tot haar bezinning te komen dat haar is geweigerd. Ze wacht tot haar partner terugkomt met herinneringen aan hen samen die in haar hart blijven hangen.

www.findyourfate.com Rating 9/10