Compatibiliteit met kanker en Maagd

Kanker is geduldig en bereid om te accepteren, Maagd zal niet snel tevreden zijn en slordig werk. Maagd is te perfectionistisch om dingen te doen haast hebben. Kanker is gemakkelijk gekwetst en overgevoelig, dus een Kreeft moet niet worden bekritiseerd als hij zich vergist. Maagd is niet al te demonstratief, als het erop aankomt gevoelens van liefde en genegenheid te uiten.

Als de krab is slim genoeg, ze zullen hun Maagd kunnen winnen over hun eigen geweldige manieren van zorgen en delen en de relatie zal werken, maar als de Maagd niet op de gevraagde manier reageert, ze zullen allebei erg gefrustreerde mensen zijn.


Compatibiliteit met kanker en Maagd

Het probleem tussen deze twee is dat Kreeften gevoelige, emotionele en gevoelvolle mensen zijn, terwijl Maagden de hele tijd nadenken en alles buitensporig rationaliseren werk het hoe en waarom van elke situatie uit, inclusief alles romantisch, terwijl Krabben naar binnen rennen waar engelen bang zijn om te betreden en zie de dingen op een defensieve manier.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Maagd Vrouw

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Maagd Man