De compatibiliteit tussen een Kreeft-vrouw en een Waterman-man zou niet zo geweldig zijn. Dit komt omdat het volledig tegengestelde tekens zijn. De te veel vriendschappen van de Waterman-man en zijn gevoel van vrijheid kunnen het Kreeft-meisje gewoon niet gemakkelijk verteren. Ze zou erg gevoelig en emotioneel zijn dat de Waterman-man niet kan ontcijferen. Verzoening zou een zware opgave worden met dit duo.


Voor de Kreeft-vrouw is de wereld slechts haar kleine huis, maar voor de Waterman-man zou het universeel zijn. Als de Kreeftvrouw alleen zou zorgen voor de huiselijke behoeften en hij zich richt op de geldverdienende kant van de buitenwereld, dan zou er goedheid zijn in deze combinatie. Anders zouden er vaker conflicten in deze relatie zijn dan verwacht.
Kanker Vrouw-Waterman Man Compatibiliteit

Beroemd koppel Kreeft-Waterman

&stier; Nancy en Ronald Reagan

&stier; Natalie Wood en Robert Wagner

&stier; Anne Morrow en Charles Lindbergh

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een grotere compatibiliteit zijn tussen de Kreeft-vrouw en de Waterman-man.

Dit komt omdat beide hun genderrollen op de juiste manier spelen. De Kreeft-vrouw zou aan huis gebonden zijn terwijl de Waterman-man haar veiligheidsproblemen oplost. Het Kreeft-meisje brengt de gepassioneerde aard van de Waterman-man naar voren.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Kreeft-vrouw en de Waterman-man zijn niet compatibel genoeg voor een vriendschappelijke relatie. Dit komt omdat de Kreeft-dame meer geïnteresseerd is in huiselijke banden zoals een moeder, zus, enz. De Waterman-man, hoewel vriendelijk, past hier niet in. Beiden hebben niet de tactiek en diplomatie die nodig zijn om vriendschappelijke betrekkingen met elkaar te onderhouden. Bovendien hebben ze een serieuze relatie die veel beter is dan alleen vrienden zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Kreeft-vrouw en de Waterman-man hebben een grotere compatibiliteit in hun huwelijksleven. Ze vormen een ideaal getrouwd stel dat voor hun kinderen zorgt en hen verzorgt. De Waterman-man zou veel carrièregericht zijn. Er zou veel zekerheid worden gevonden in deze relatie. Het open karakter van de Waterman-man houdt de relatie gaande en het duo geniet een grotere verstandhouding met elkaar in het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

De Kreeft-vrouw en haar Waterman-partner delen een grotere compatibiliteit bij het hebben van seks. Hier krijgen ze hun emotionele kracht een boost. De Waterman-man zou goed tevreden zijn met haar. Veel intieme momenten, knuffels en voorspel waren hier te vinden.

Het eindspel

De relatie tussen een Kreeft-vrouw en een Waterman-man zou de moeite waard zijn zonder een einde te maken. Maar als het geluk het zou hebben, dan zou het einde zijn. Het is de Kreeft-vrouw die veel lijdt terwijl ze wacht tot de Waterman-man bij haar terugkeert.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10