Compatibiliteit met kanker en Ram

Deze combinatie van vuur met water kan problemen opleveren, tenzij ze op zoek gaan naar een gemeenschappelijke basis. Kanker is gevoelig en wordt vaak gekwetst door Arie's openhartige, sarcastische, abrupte of zelfs schurende manieren. Ram waardeert de sentimentaliteit en emotionele stemmingen van kanker niet. Ram zou overactief zijn en altijd op zoek naar plezier en genot.

Terwijl de krab graag leeft in zijn eigen wereld van emoties en sentimenten. Maar de krab zal een ondersteunende en aanmoedigende partner zijn voor de Arian Ram. De Arian moet ervoor zorgen dat zijn haast op de weiden de krab geen pijn doet, niet dat hij gewond raakt door de scherpe beet van de krab.


Compatibiliteit met kanker en Ram

De emoties van deze twee kunnen zo ver uit elkaar liggen als de noordpool en de zuidpool. Het enige dat ze gemeen hebben, is dat het beide kardinale wezens zijn en dus worden bestreken met een ambitieus penseel. gebied waar liefde een weg kan vinden is als ze samenwerken. Ze zullen dan een oogverblindend duo vormen, want de Arian heeft de snede en de stuwkracht en Crab kan de basis sterk en veilig maken.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Ram Vrouw

Kreeft Vrouw
Compatibiliteit

 Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Ram Man