Kanker man met kanker Vrouw compatibiliteit

De relatie tussen een Kreeft-man en een Kreeft-vrouw zou een zeer betrouwbare en liefdevolle relatie zijn. Maar als het niet zo goed gaat, hangt er hier een norse sfeer met dit duo. Er zou een berg emoties bij komen kijken. Een van hen moet wijken als de ander te humeurig wordt van het leven. Te veel vastklampen en emoties zouden ook de relatie verpesten.


De Kreeft-vrouw is meer bedreven in het gemakkelijk afhandelen van huishoudelijke taken. Ze zou het huwelijk teder maken. De Kreeftman aan de andere kant is meer beschermend voor zijn partner, hun kinderen, hun ouders en andere wederzijdse hulpbronnen. Kinderen, ouderen en familie zouden de beste zijn om het meeste uit deze relatie te halen.
Kanker Man-Kanker Vrouw Compatibiliteit

Beroemde kanker-kankerparen

• Sylvester Stallone en Brigette Nielsen

&stier;  Dan Akroyd en Donna Dixon

• Richie Sambora en Heather Locklear

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek en passie zijn in deze relatie tussen het Kreeft-duo, hoewel er geen gebrek aan emoties en gevoelens zou zijn. Beiden zouden meer gericht zijn op de veiligheid van het huishouden en het beheer van materiële hulpbronnen, zodat er nauwelijks tijd meer zou zijn om rond de bosjes te zingen. Samen zijn ze meer gepassioneerd door het gezin als geheel.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou een betere verstandhouding zijn met dit duo, maar ze maken geen goede vrienden in het leven. Dit komt omdat ze niet de minimale afstand bewaren die nodig is om een ​​vriendschap de tand des tijds te laten overleven. Beiden zijn meer bezorgd over de noden en andere emotionele zaken dat kameraadschap hier totaal verloren zou gaan.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Kreeft-man en de Kreeft-vrouw vormen een geweldig verenigbaar huwelijk. Beiden zijn meer bezorgd over het welzijn en de veiligheid van het gezin als geheel, dit wederzijdse belang houdt hen ondanks moeilijke tijden op de been. Elk van hen zou een greep op de ander hebben in moeilijke tijden. Ze hebben graag een onvoorwaardelijke gehechtheid aan hun partner, die soms obsessiever wordt. Rond beide doemt een gevoel van onveiligheid op. Maar dan zou er veel liefde en warmte gevonden worden bij dit duo.

Compatibiliteit voor seks

Er zou niet veel compatibiliteit zijn met dit paar als het om seks gaat. De reden hiervoor is dat beide niet meer geïnteresseerd zijn in seks, met name fysieke intimiteit. Ze hebben seks alleen omdat het voor beiden een gevoel van veiligheid geeft. Ze beschouwen het als een voorwaarde om in de andere behoeften en veiligheid in het leven te voorzien. Soms staan ​​zowel afzien van seks als het verzorgen en beheren van de gezinsbronnen centraal.

Het eindspel

Als het allemaal voorbij is in deze relatie, zou het zijn als twee kleine kinderen die huilen om gemorste melk. Ze wenden zich tot enkele ouderlingen of raadgevers voor troost en advies. De derde partij zou uiteindelijk veel baat hebben bij de splitsing. Ze zouden klaar zijn om te profiteren van de wederzijdse middelen die het duo deelde.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10