Compatibiliteit met kanker en Tweelingen

Deze combinatie zorgt voor een wederzijdse waardering van alles wat verfijnd, artistiek, mooi, sociaal, interessant en informatief is. Gemini houdt van communiceren, dus deelt het graag met Kreeft, die op zijn beurt niet verzadigd of compleet is als hij alleen is. Tweelingen en Kreeft hebben zoveel gemeen dat er soms geen woorden nodig zijn.

Ze hebben allebei een intellectuele band nodig met hun minnaar, want geen van beiden kan voor dwazen vallen.


Compatibiliteit met kanker en Tweelingen

De weelderige Cancern-manier van vrijen zal de tweeling echt transformeren, die zal verdrinken onder een heerlijke stortvloed van liefdesbrieven, gepassioneerde gedichten en soms flarden liedjes. In ruil daarvoor, dat Geminian snelle humor zal de Cancern aan het lachen houden en die plotselinge wisselingen van mercuriaanse gemoedstoestand, van onstuimige pompeusheid tot verrukkelijke romantiek in de tijd dat het een hartstocht kost om te pingen, zal ervoor zorgen dat de Venusiaanse valentijnskaart nooit afwijkt van het pad van ware liefde. .

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Tweeling Vrouw

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

 Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Tweeling Man