Compatibiliteit met kanker en schorpioen

Beide tekens zijn gerelateerd aan gevoelens en emoties in plaats van feiten en logica. Wanneer harmonie heerst, dit is het beste duo, maar er ontstaat een conflict, emoties raken uit de hand en verstoren helder denken. Elke is intuïtief en kan het verkeerde aanvoelen. Wederzijds vertrouwen is dus essentieel. Omdat deze twee worden beide geregeerd door water.

Ze zullen instinctief zijn begrip van elkaars dromen en verlangen en hun relatie zal worden overgoten met sympathie en gevoeligheid. Hemel is de limiet voor deze relatie. Tevredenheid zal uit elke porie sijpelen, zoals zolang dit stel bij elkaar blijft.


Compatibiliteit met kanker en schorpioen

Maar er is een wee vrees dat ze misschien hunkeren naar nieuwe weiden, vooral als de krab heeft Venus in vluchtige, flirterige Tweelingen of de Schorpioen heeft de planeet van liefde in rusteloze Boogschutter. Ze zullen waarschijnlijk niet serieus afdwalen, maar de schade zal zijn aangericht. Dus moeten ze proberen elementen te introduceren van originaliteit in hun bestaande arrangement, om verveling op afstand te houden. zowel mannen als vrouwen, geloof dat thuis is waar het hart is en zal vecht tegen klauw en tang om het zo te houden. Scorpios behoren tot de vaste tripliciteit, dus loyaliteit nodig - en ze kunnen er kratten van krijgen bij hun kankergezwel tegenhangers.Deze zorgzame krabben zullen zich overgeven aan elke mogelijke plutoon gril.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Schorpioen Vrouw

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Schorpioen Man