Vissen en Leo Compatibiliteit

Er is een groot verschil tussen de twee. Leeuw is openhartig, open en extravert, terwijl Vissen diepe, mysterieuze, ongrijpbare eigenschappen heeft die voor de meeste mensen bijna ondoorgrondelijk zijn. Leo weet nooit waar Vissen van gemaakt is, maar de laatste bewondert de kracht van Leeuw. Vissen moet meer georganiseerd worden en Leo is degene die het doet, dus als ze samenleven in begrip, wordt dit een uitstekend duo.
Dit stel heeft zoveel heerlijke dingen gemeen dat ze in een mum van tijd door elkaar in de ban zullen zijn.

Pisces-Leo-compatibiliteit

Leeuwen houden van liefde en kunnen extreem creatief zijn en Vissen genieten van romantiek en zijn te artistiek voor woorden. Leo-Pisces compatibiliteit Ze zullen samen in een wonderlijke wereld leven, glinsterend van zacht licht en zoete muziek, die hen zal wiegen in een heerlijk slaapliedje van liefde. Wanneer een visachtig vrouwtje valt voor een Leo-jongen, zou je denken dat ze in twee tortelduiven waren veranderd, omdat er zoveel facturering en gekoer zal zijn. Hij zal intuïtief weten hoe hij haar moet behandelen en zal haar douchen met alle dingen die ze het leukst vindt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man en Leeuw Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw  Compatibiliteit

Vissen Vrouw en Leo Man