Compatibiliteit Vissen en Steenbok

Deze tekens van Steenbok en Vissen vullen elkaar aan. Vissen kan gemakkelijk samensmelten en kan zich aanpassen aan mensen en situaties die veilig zijn. Steenbok is de belichaming van veiligheid en zekerheid. Vissen is intens gevoelig, emotioneel, romantisch en sentimenteel, dus kan zich verdrietig of gekwetst voelen als Steenbok zijn/haar ware gevoelens verbergt.
Compatibiliteit Vissen-Steenbok

Compatibiliteit Capricorn-Pisces Vissen is niet iemand met agressieve concurrentiekenmerken, dus het vormt geen duidelijke bedreiging voor de ambitieuze en langetermijnplannen van Capricorn om de ladder van succes te beklimmen. Steenboks gevoel voor management en uitstekende praktische vaardigheden zullen helpen om de gevoelige Vissen te beschermen tegen enkele van de harde realiteiten van het leven.


Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissenvrouw en
Steenbokman