Compatibiliteit Vissen en Maagd

Maagd is de tegengesteld teken van Vissen, maar beide kunnen elkaar aanvullen. Ze dingen met andere ogen zien, elk zal altijd een mysterie blijven de andere. Maagd wordt gemotiveerd door rede, analyse, feiten en logica. Vissen laat zich leiden door gevoelens, emoties, intuïtie en dat vreemde vermogen om aan te voelen wat wat is. Maagd brengt methode naar de waanzin van Vissen, romantiek, verbeelding. Vissen kunnen een vleugje ontastbare magie toevoegen tot het leven van de Maagd.
Deze astrologische tegenstellingen hadden kunnen worden gemaakt voor elkaar. Het is wanneer ze alleen zijn dat dit stel dat echt kan click.De behoefte van de Maagd om over seks te theoretiseren en het dan in oefening, zal het perfecte tegenwicht bieden voor de vissen fantasieën en deze twee konden alles onder de zon uitproberen.

Pisces-Virgo-compatibiliteit

De nuchtere Maagd kan die krachtige Vissen-gevoelens en -fantasieën beheersen en de vissen zullen voelen dat hun Maagd Valentijn doordrenkt is van gezond verstand en is heerlijk verrukkelijk. Het is een perfecte samenwerking en de Vissen zullen dat ook doen de Gary Virgo-natuur kunnen kleuren met alle andere kleuren van de regenboog, terwijl de Maagd no-nonsense zwart en wit injecteert in de Vissen ' persoonlijkheid. In feite zullen ze zo'n verbijsterend seksleven hebben het zou moeilijk zijn om het te beschrijven.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man en Maagd Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissenvrouw en Maagdman