Compatibiliteit met Vissen en Tweelingen

Deze combinatie heeft een groot verschil in uitzicht en natuur. Vissen is fantasierijk, dromerig en gevoelig en leeft door gevoelens, emoties, indrukken en intuïtie. Tweelingen zijn logisch, feitelijk en mentaal gericht. Beide tekens zijn echter redelijk aanpasbaar en tolerant ten opzichte van de ideeën van andere mensen, dus hoewel ze elkaars drijvende kracht zelden zullen begrijpen, zullen ze het meestal accepteren.
Tweelingen zijn praktisch, snel en efficiënt, terwijl Vissen vaak aarzelen of irritant besluiteloos zijn. Er is veel pijn voor dit paar als ze niet in dezelfde stijl proberen te zwemmen.

Pisces-Gemini-compatibiliteit

Ze hebben meer dan een kustwacht nodig om ze te redden als de vis drijft, kabbelt door de golven en geniet van een waterige mijmering. Hoewel deze twee een fatale fascinatie voor elkaar voelen, vinden ze het moeilijk om te communiceren en kunnen ze niet eens samen televisie kijken. De vis zal worden verstopt achter een handvol zakdoeken terwijl ze naar een huilende soap kijken, maar de tweeling luistert naar muziek op een koptelefoon terwijl ze een boek leest.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissenman en Tweelingenvrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw  Compatibiliteit

Vissen Vrouw en Gemini Man