Compatibiliteit Vissen en Schorpioen

De relatie is magnetisch in aantrekking, zal een intens emotionele relatie. Schorpioen domineert over anderen, Vissen is uiterlijk onderdanig, en heeft sluwe manoeuvres. Vissen kunnen de innerlijke spanning kalmeren, meeslepend verlangens en dwangmatig verlangen binnen Schorpioen. Elk voelt intuïtief aan de stemmingen, behoeften, angsten en fouten van de ander.
Als het mis gaat en een overvloed aan emoties zal het probleem vertroebelen en de nederzettingen in de war sturen. Omdat ze zijn allebei waterbaby's, hun relatie zal worden omspoeld met liefde, druipend van toewijding, overgoten met gevoeligheid, gestreeld met zorg en doordrenkt met intuïtie.

Compatibiliteit Vissen-Schorpioen

Schorpioen en Vissen is een magisch mysterieuze mix van twee van de meest gevoelige en paranormale tekens aan de hemel. Sommige van deze cupidische koppels kunnen communiceren dus helemaal in de cerebrale zin. Vissen leven in een dromerige wereld van hun eigen, vol fantasieën en diverse dromen, die allemaal de Schorpioen zal kunnen vervullen. Als het op seks aankomt, doet dit stel het in een sensuele stijl.Seksueel hebben ze veel voor elkaar.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man en Schorpioen Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissenvrouw en Schorpioenman