Compatibiliteit van Boogschutter en Waterman

Er is een sterke affiniteit tussen een Boogschutter en een Waterman. Elk heeft alleen een sterke impact op de ander wanneer dat nodig is. Beiden hebben een onafhankelijke inslag en hebben vrijheid nodig. Ze zullen veel mensen aantrekken en het resulterende plezier en de wederzijdse voordelen delen. Wanneer deze twee samenkomen, leren ze elkaar het abc van amour door hun enorme honger naar kennis.
Er is bijna niets dat niet zal opduiken in de gesprekken van dit paar.
Compatibiliteit Boogschutter en Waterman

De liefde zal groeien als deze twee van zonsopgang tot zonsondergang discussiƫren en debatteren. Waterman-Boogschutter compatibiliteit Hun intellectuele verstandhouding zal verrukkelijk zijn en ze kunnen met elkaar communiceren tot de aarde plat gaat. Dat geeft ze een voorsprong wanneer ze romantische rimpels moeten oplossen, omdat ze elkaar zullen begrijpen. Seksueel gezien is Boogschutter een teken waar de Waterman echt grip op kan krijgen. Dit paar staat klaar voor stapels seksueel plezier en spelletjes. Samen kunnen ze beginnen aan een sympathieke reis van emotionele verkenning, slenteren langs de lanen van verliefdheid die andere koppels kunnen tegenkomen als doodlopende wegen.


Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man Compatibiliteit

Boogschutter Man en
Waterman Vrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw en
Waterman Man