Vissen en Vissen Compatibiliteit

In deze relatie gevoelens, emoties, intuïtie, dagdromen staan ​​op de voorgrond voorrang op logische en rationele analyse. Ieder heeft zijn eigen privé en geheime wereld. Beide kunnen verward, ongeorganiseerd, besluiteloos en in een dip, dus er zullen perioden zijn waarin de tijd is verspild en verwarring heerst in praktische zaken.
Omdat zij zijn zo emotioneel en sentimenteel dat ze huilen als ze blij of verdrietig zijn een prachtig mystieke match als ze allebei ontluikende baronets zijn of braques en de wereld stormenderhand willen veroveren.

Vissen-Vissen Compatibiliteit

Je moet altijd onthouden de Vissen voorliefde voor martelaarschap, die nooit ver van de oppervlakte is. Als een van dit tweetal een zwakke waterbaby is, zal de sterkere draaien in een kindermeisje dat hun partner haalt en draagt ​​en er doorheen leidt leven bij de hand. Emotioneel is het misschien alles wat ze ooit hebben gewild, maar ze... hebben iets stevigs in hun leven nodig om hen bij elkaar te houden.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit