Waterman Vrouw Met Vissen Man Compatibiliteit

Hoewel een Waterman-vrouw en een Vissen-man een compatibel leven samen lijken te leiden, zou hun wederzijds bestaan ​​geen gemakkelijke aangelegenheid zijn. Dit komt omdat hun standpunten nogal verschillen. De Waterman-vrouw houdt van plezier en avontuur, terwijl de Vissen-man een toegewijde en intieme relatie nodig heeft. De Vissen-man zou haar niet de broodnodige vrijheid in het leven kunnen geven.

Voor het Waterman-meisje komt vriendschap op de eerste plaats dan liefde en het is de bedoeling dat ze haar partner meer als een vriend dan als een partner behandelt, wat misschien niet goed gaat met de Vissen-man.

Compatibiliteit Waterman Vrouw-Vissen Man

Beroemd Waterman-Vissen-paar

&stier; Oprah Winfrey en Stedman Graham

Compatibiliteit voor romantiek

De Waterman-vrouw is niet zo romantisch om te praten over compatibiliteit op dit gebied.

De man van Vissen daarentegen zou meer dan bereid zijn om alles voor haar op te offeren, zelfs zijn romantiek en passie. Waterman-vrouw hecht veel belang aan vriendschap in plaats van romantiek. Ze beschouwt passie in een relatie ook als een totale verspilling van tijd.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Waterman-vrouwtje is niet zo'n vriendelijk karakter om mee om te gaan. Hoewel ze veel praten over universele vriendschap, zou er geen echte warmte in haar gevonden worden. Als de Vissen-man op haar liefde en vriendschap heeft gewed, kan hij beter ergens anders troost vinden, omdat vriendschap en compatibiliteit niet te vinden zijn in een Waterman-vrouw. Ze staan ​​bekend om hun liefde en genegenheid en vriendelijke benadering van totale vreemden in de buurt, terwijl de directe partner hunkert naar zijn echte quotum.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een betere compatibiliteit zijn wanneer een Waterman-vrouwtje en een Vissen-mannetje een huwelijk aangaan. Veel hangt af van hoe goed het Waterman-meisje controle heeft over de Vissen-man. De Waterman-vrouw zou een sterke wil hebben om hem op zijn knieën te krijgen. Als de Vissen-man toegewijd is, zou een positieve huwelijksrelatie werken. Over het algemeen hebben de Watermannen een agenda en weten ze hoe ze hun Vissen-partner onder hun harnas moeten houden. Daarom zou compatibiliteit hier niet zo'n probleem zijn.

Compatibiliteit voor seks

Er zou niet veel compatibiliteit worden gevonden wanneer een Waterman-vrouw en een Vissen-man bij seks betrokken zijn. Ze zijn niet geïnteresseerd in conventionele manieren van vrijen. In plaats daarvan houdt het duo zich meer bezig met externe gadgets om hun libido en seksuele prestaties te verbeteren. Beiden zijn niet erg in het bevredigen van de andere partner, terwijl persoonlijke voldoening centraal kan staan.

Het eindspel

Als het einde van de relatie is, moet het Waterman-meisje meestal de laatste sprong maken. Ze moet besluiten de relatie te beëindigen, aangezien het Vissen-volk erom bekend staat dingen uit te stellen en vast te houden aan wat er nog over is.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10