Waterman en Vissen Compatibiliteit

Dit is een ongebruikelijke combinatie. Beide zijn voor de meeste mensen verschillend en voel me soms een buitenbeentje, behalve bij andere Watermannen en Vissen zal ten minste twee kanten aan de combinatie zijn, ten eerste de oppervlakkige associatielagen lijken heel gewoon en normaal te zijn; ten tweede het onzichtbare, verborgen samenspel van psychologische kracht maakt een obscuur en zeer complexe relatie.
De vis zou kunnen hebben een leuke toekomst als hun aquariaan tot de Saturnuskant van het bord behoort en als ze ook Venus of Mars in pootchy Vissen hebben, zou het leven kunnen zijn Maar hoe zit het met de Uraniërs? Nou, elke Vissen die er naar op zoek is liefde en lust in een fantastisch sprookjesachtige mate kunnen hectisch zijn fandango met een ongebruikelijke uranian, maar het duurt misschien niet lang.

Waterman en Vissen Compatibiliteit

U ziet, wat deze fantasierijke vissen die echt uit het leven willen, is rapsodische romantiek en sjorringen van liefde in zijn meest gevoelsmatige en vurige vorm. Oeranen zijn niet bepaald doordrenkt met een van deze emoties en de dichtstbijzijnde die sommige kunnen bereiken het creëren van een sfeer van amour is wanneer ze een paar joss-sticks verbranden Om middernacht. Als deze relatie gaat werken, moet dit paar het vinden een gelukkig medium, waarbij de waterdrager malser is en de vis het verlagen van hun verwachtingen van een verrukkelijke romance. ondanks dat, een visachtig vrouwtje kan het heel goed doen met een waterman, vooral als zij Venus in luchtige waterman, maar ze is misschien nog te pittig en pittig voor haar De smaak van maat. Het kan andersom een ​​beetje een hartenbreker zijn. Onthoud dat Vissen altijd bereid zijn om martelaren te zijn voor amour.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en Vissen Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en Vissen Man