Waterman en Waterman compatibiliteit

Veel zal afhangen van welke van de vele facetten van dit teken elke persoon weerspiegelt, maar vroeg of laat, ongebruikelijk, verrassend, veranderlijk of ontwrichtende omstandigheden zullen het partnerschap beïnvloeden, zeggen sommigen dat ze zijn zo vreemd als echte maatjes, maar eigenlijk hebben ze het mis. Wat ze zich moeten realiseren is dat er niets zo vreemd is als twee Waterman als ze samenkomen.
Het teken Waterman heeft twee heersers, Uranus en Saturnus, die ook Steenbok beheersen, dus als een van deze two-some wordt geregeerd door stabiele Saturnus, ze zouden echt de vorige combinatie van Waterman en Steenbok om erachter te komen hoe ze zullen zijn rit op de weg van romantiek.

Waterman en Waterman compatibiliteit

Dit stel is een klassiek geval van schijn die verwoestend bedrieglijk is. Wat je ziet aan de buitenkant zal niet lijken op de realiteit. Wanneer twee leden van deze sensationele teken ontmoeten, weten ze instinctief of ze met elkaar zullen opschieten of niet, ook al zijn andere mensen er misschien niet zo zeker van.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit