Waterman Man Met Waterman Vrouw Compatibiliteit

Als een Waterman-man en een Waterman-vrouw een relatie hebben, zou het een zeer verenigbare aangelegenheid zijn, omdat er niet te veel van een Waterman-personage in de combinatie zou worden gezien. Ze blijven voor het leven beste vrienden en komen niet graag in de schoot van een toegewijd huwelijk of relatie. Als luchtige tekens doen ze al het praten en weten ze gewoon alles onder de hemel. Er zou een betere verstandhouding zijn met dit duo.

Compatibiliteit Waterman Man-Waterman Vrouw

Beroemde Waterman-Waterman-paren

&stier; John Brolin en Diane Lane

Compatibiliteit voor romantiek

Er lijkt geen spoor van romantiek tussen dit duo te zijn, want romantiek en intimiteit zijn hier te missen.


Van watermannen is bekend dat ze romantiek op universeel niveau hebben !!. Ook bij deze combinatie staat passie niet op het spel. Omdat het universele tekens zijn, zijn ze meer gericht op wereldse zaken buiten de wereld dan persoonlijke intimiteit en romantiek op de achterbank.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er lijkt een betere compatibiliteit te zijn wanneer een Waterman-man en een Waterman-meisje als vrienden bij het leven betrokken zijn. Ze moeten compatibel zijn als elkaars beste vrienden, want er is niemand anders ter wereld die als vrienden met deze Watermannen kan blijven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een compatibel huwelijk werkt tussen een Waterman-mannetje en een Waterman-vrouwtje. Hoewel ze in hun eigen wereld lijken te leven zonder enige connectie met de menselijke samenleving op een sensueel niveau, bestaat er een speciale band die hen met elkaar verbindt. Ze delen gemeenschappelijke idealen en waarden met betrekking tot het leven. Op de een of andere manier worden andere huishoudelijke klusjes gedaan en vinden ze samen tijd om te besteden aan een gemeenschappelijk universeel doel. Dit duo leidt de partner als een vriend en daarom bestaan ​​​​ze ondanks soms tegenslagen gelukkig samen in een huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Compatibiliteit voor seks zou hier bij dit paar gewoon ontbreken. Beiden beschouwen seks als een reproductieve aangelegenheid en zijn niet erg gesteld op de intimiteit of de fysieke connectie die erbij betrokken is. In feite beschouwen ze het menselijk lichaam als een fout gemaakt tijdens de schepping. Het is ook bekend dat ze alternatieve manieren van seks experimenteren. Alles is goed en wel, tenzij er geen vuile affaire bij betrokken is.

Het eindspel

Als een Waterman-man en een Waterman-vrouw in een relatie besluiten hun reis samen te beëindigen, draaien ze elkaar de rug toe en lopen ze hun eigen weg vooruit. Maar de resultaten zouden voor beide meer kwaad dan goed doen. Ze kunnen ook niet te ver van elkaar reizen omdat ze niemand minder dan hun respectievelijke partners hebben om toekomstige problemen op te lossen.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10